Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da h sınıfı ehliyet verebilen özel hastane önerisi olan var mı?

burak_br

Üye
Konular
41
Reaksiyonlar
1
ankarada h sınıfı ehliyet verebilen özel hastane varmı bidlniz h kalktı ama b almak için ortopedikengelli ye vereb,ilen özel kruluş

h ehliyet almak istiyorsanız özel hastaneden alınan raporlar geçerli değildir yalnızca devlet hastaneleri .sgk hastaneleri ve üniversite hastanelerinden sğlık kurulu (heyete ) girerek rapor alabilirsiniz

Simdi hler kalktiya kardes bsinifi oldu biz engellierede ozelden verebilirlermi ki

Bi kardesim var h sinifi ehliyeti varda yeniden rapor alip bye cevircek onun icin arıyoruz

ben otomatik vites araç kullanır h sınıfı ehliyet alır diye üniversiteden rapor aldım b sınıfı ehliyetim var şimdi 2016 yılından itibaren h sınıfı ehliyet verilmeyecekmiş h sınıflarıda b ye çevrilecekmiş.şimdi benim sürücü kursuna gidip yeniden ehliyet almammı gerekecek ben ne yapmalıyım bilen arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim ayrıca b ehliyete 2016 dan itibaren ötv indirimli araç verilecekmi

Tek hekim raporu yeterli dior ama bizden heyet istiyorlar

Üst Alt