Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da H sınıfı ehliyet için rapor çıkartmak kaç gün sürüyor..?

mehmet987654321

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ankara da oturuyorum .çalışıyorum izin işi biraz can sıkıcı.2 sorum olacak.
1.raporu en kısa sürede nerden çıkartırım kaç gün sürer.(sol ayağımda problem var otomatik vites kullanır ibaresi yazdırcam ayrıca)ne yapmam gerekir hangi hastaneyi tavsşye edersiniz.yoksa sürücü kursu mu yönlendiriyor.nasıl bir yol izlemeliyim?
2.sorum.bu h sınıfı ehliyet ile oto pazarından aldığım otomatik 2.el arabayı hemen sürmeye başlamama engel yoktur değilmi?(çünkü ayrıyeten techizat donanıma gerek olmaz sol ayak kaldıki normal viteside çok rahat kullanıyorum)

1-Direkt hastaneye gidip sağlık kurulu birimine başvurman gerekir. Ankara Hastanesini tavsiye ederim. Eğer sakatlığın çok belirginse yani filim valan istenmez ise 1 tam günde tüm polikinikleri bitirirsin. Sonrada heyeti beklersin. Söz konusu hastanede heyet günleri çarşamba ve cuma. Pazartesi erkenden hastaneye gidip tüm polikilinikleri tamamlayıp kurul sekreterliğine evraklarını teslim edersen çarşamba günü heyetine yetişir. ve sadece çarşamba günü saat 13 de orda olman yeter. Sonrada cuma gel al derler.
2-Ehliyetinde ne yazdığı önemli. Eğer h sınıf ehliyet dışında hiç bir ibare yoksa veya otomatik fites araç kullanır yazıyorsa hemen kullanırsın.

tesekkür ederim.otomatik kullanır diye rapora işletmem mi gerekiyor.rapordan sonra da ehliyet alırken ehliyete mi işletiyoruz birde?

elbette raporda otomatik vites araç kulanır ibaresi olması gerekir. sadece donanımsız otomatik araba kullanabilmen için. zaten emniyet raporda ne yazıyorsa ehliyete onu yazıyor.

şimdi aldım. otomatik kullanır yazıyor başka bişey yazmıyor.oto pazarından aldığım herhangi bir 2 el arabayı otomatik tabiki alıp hemen binerim değilmi?engelli plakası olmadan?

H sınıfı ehliyet sahibi sıfır araç almak için tekrar rapor alması gerekiyor sanırım.peki bunun için direk hastaneye gitmesi yeterli gelir değilmi?

Üst Alt