Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS kursu var mı?

1DEMETGÜL

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ankara Büyük şehir belediyesi ya da Halk eğitim merkezlerinde
açılan EKPSS kursu var mı?
Bilgi verirseniz sevinirim :)

Araştırıyorum gidip halk eğitim merkezi ile de görüşeceğim. Daha önce araştırıp bilgi alanlar olmuştur umuduyla yazdım.Yardımcı oluruz belki.

Merhaba

2018 yılında Engelli KPSS sınavı yapılacak. ÖSYM Engelli KPSS sınavının hangi tarihte yapılacağını daha açıklamadı. Zannediyorum ki Engelli KPSS sınavının hangi tarihte yapılacağını yakın zamanda ÖSYM açıklar. Büyük olasılıkla 2018 yılında Engelli KPSS sınavı Nisan yada Mayısta yapılır. Ben Ankaranın Etimesgut ilçesinde oturuyorum. Etimesgut Belediyesi 2 sene önce Engelli KPSS sınavı için engellilere ücretsiz kurs düzenlemişti. Bu sene büyük ihtimal yine Etimesgut Belediyesi Engelli KPSS için ücretsiz kurs düzenleyecektir. Ankara da başka ilçelerin belediyeleride Engelliler için ücretsiz kurs düzenleyebilirler. Bunun için ilçe belediyelerinin halkla ilişkiler bölümlerinden telefonla bilgi alabilirsiniz.

Ve 2014 için de vardı

Aynen erbin in dediği gibi bende Keçiören de gittim 2016 için

erbin EKPSS 2018 Nisan ayında yapılacak.. Başvurular Şubat-Mart ayında yapılacak.. Sınav Nisan ayında.. ÖSYM Açıkladı 2 ay önce :)

erbin Namtab Ben de keçiören de oturuyorum. Bugün keçiören belediyesi ile görüştüm. Şuan halk eğitim merkezinin böyle bir kursu olmadığını halk eğitim merkezine başvurmam gerektiği söylendi.

Zamanın Ötesinde

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Ben 2010 yıllında özürlü kadrosundan Milli Eğitim Bakanlığına sınav sonucuyla memur olarak atandım. Tam olarak sınavın hangi tarihte yapılacağı hakkında bilgim yoktu. Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim bu sınavda.

Halk eğitim merkezi yapmıyordu ben gidince bu ağız diş hastahanesinde belediyenin tesisi var orda başvurmuştum derslerde oradaydı

Orası sana yakınsa bence gidio sor omlar tarihini herşeyi daha iyi de söylerler

Orası ile telefonda görüştüm. Halk eğitimin şuanda belediye ile bir projesi olmadığını başvurarak bu projenin olabileceğini söyledi. + Öğretmende yokmuş.

O zaman başvuruya göre donör açarlar

Bence bu senede yaparlar çünkü artık bir gelenek oldu

Büyük ihtimal Başvurduktan sonra görücez. Siz atandınız mı ?

Çankaya halk eğitimle yenimahalleye sor bi vardı sanki

Üst Alt