Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS Kursu var mı?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba,

Ankara da EKPSS kursu açılmasına dair bilgisi olan var mıdır ?
Veya yapmamız gerek birşey ?
Syg.

bulunduğun ilçenin halk eğitim merkezine gidip dilekçe vermek 12 kişi talepte bulunduğu zaman açılabiliyormuş

evet arkadaşlar toplu bir şekilde müracaatınızı yapın 15 kişiye tamamlayın halk eğitimlerde bu sayıyı tamamlamak gerekiyor...

Orta okul mezunlari ne yapmali arkadslar ne zaman nereye neyle basvuru yapmam gerekiyor?

Ayşe hanım siz kura ile atanacaksınız kılavuzu ve müracaat tarihini beklemek durumundasınız...

Ankara'da şu an için sadece Kızılay Nurettinbey İşhanındaki Erdem Akademi'de EKPSS kursu veriliyor ve ben kursa başladım. Memnunum hocalar güzel ders anlatıyor.

Sincan - Fatih'teki Halk Eğitim Merkezi ise kurs açmak için başvuru bekliyor bilginize...

Etimesgutta teday derneği ücretsiz kurs veriyor bilginize ..

Baslayali ne kadar zaman oldu birde ucreti nedir acaba

Uzun dönem olduğu için o kadar fiyat istemiş olabilirler. Ben geçen yılki sınav öncesi 6 ay süreyle 900 lira verdim.

Ben geçen yılki sınav öncesi 6 ay süreyle gittim, özellikle matematikten çok memnun kaldım ki sınavda da matematik sorularının hepsini yaptım. 84.2 puan aldım ve Sincan Ceza ve Tevkifevlerine yerleştim.

Pahalı olması konusunda hocayla görüştüm. Sınav başarısını artırmak adına kurs saatlerini artırdığını ve uzun dönemden dolayı ücretin bu kadar yüksek olduğunu söyledi. Kısa dönemde kursa gelen öğrencilerin durumundan pek memnun kalmadığını, paradan çok eğitime daha çok önem verdiğini belirtti.

Üst Alt