Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara'da EKPSS için hangi dersaneler var?

emrece06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ankarada tavsiye edebileceğiniz bir dersane varmı. Araştıyorum ama pek bulamadım.

Merhaba..
EKPSS için ayrı olarak bir Dershane yok.
EKPSS zamanı yaklaştığında Halk Eğitim imza toplayarak Okullarda -ücretsiz- 3 ay gibi bir süreyle kurs düzenliyor.
Eğer Dershaneye gitmek istiyorsanız KPSS için olana gidebilirsiniz.
İçerik aynı ama KPSS biraz daha geniş çaplı..
Sizin için daha iyi olur (eğer durumunuz da müsaitse)
Ama müsait değilseniz Dershane için ücret ödemeyin kendiniz EKPSS kitapları üzerinden çalışın
Ve zamanı geldiğinde (mutlaka sürekli kontrol edin) Halk Eğitimin vereceği kursa katılın.

Elimde hiç bir kaynak yok ve nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Bu yüzden dersaneye yönelmiştim. Peki, nasıl çalışmalıyım. hangi kitaplar daha iyi, kitap seçimini nasıl yapmalıyım

Lise mezunuyum -- Sanırım Genel görme işitmeden gireceğim sınava

Güzel, test kitapcıkları var kırtasıyelerde. istersen o konuan faydalanabilirsiniz. Çalışmaya şimdiden başlarsanız iyi bir çalışma ile 90 ve üzeri puan alabilirsiniz.
Lise Mezunlarına genelde Ortaokul ve Lise 2 ye kadar olan konular sorulur. Test kitapcıkları çözerek hazırlanabilirsiniz.

benden örnek:9. Sınıf Yazılı Soruları - 3 - (Türkçe - Edebiyat | Testler - Sorular) - OKS LGS ÖSS KPSS İçin... | Bilgicik.Com - Türkçe, Edebiyat, Teknoloji... | Bilgicik Günlüğüm :)

http://www.bilgicik.com/yazi/turkce-dersi-testler-sorular-soru-bankalari/

Anladığım kadarıyla baya bi ekpss kitapları alıp evde çalışmak yeterli olacak.

kardeşim bak ben mersinde yaşıyorum ekpss dershanesi aradım yoktu normal kpss dershanesine gittim işe yaradı ama nasıl yaradı benim gittiğim dershanenin kaynakları güzeldi sen öncelikle dershane seçerken kaynaklarına önem ver yani isim yapmış bir dershane olması daha iyi olur bence şu anki temelini bilmiyorum yani derslerin bilgilerin nasıl bilmiyorum ama iyiyse bolca soru çözmen lazım ha yok konu eksiğim var diyorsan sen şimdiden konulara çalışmaya başlasan iyi olur

normal kpss dersanesi veya konuları çok ağır gelmez mi sonuçta aynı zorlukta sınavlar değil. Zaten Ankarada bir tane EKPSS dersanesi bulabildim oda nederece muteber bilmiyorum.

ankarada ekpss dershanesi bulduysan ona git bence

bakalım en kısa zamanda hayırlı bir karar vereceğim inş

Üst Alt