Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara yeni rapor istiyor, Hastane "2009'da verilmiş zaten" diyerek vermiyor!?

Evren

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
2
Ankara yeni rapor istiyor, Hastane "2009'da verilmiş zaten" diyerek vermiyor!?

Arkadaşlar mazeret tayini için özürlü raporumu kullanarak yazı yazdım. Raporumun tarihi 2009 yılına ait sürekli rapordur.. Ancak bakanlık yeni tarihli rapor istedi..
Hastaneye gittim onlar tekrar rapor verilmesinin aşağıdaki yönetmeliğe aykırı olduğunu belirterek rapor vermemektedir. Durumu bakanlığa ilettiğimde ise onlar ısrarla yenı tarihli rapor istemektedir. Ne yapacağımı sasırdım?

Konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum....

yönetmelik (4) Bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlar ile süreli raporların geçerlilik süresi dolmadan tekrar rapor alınmak istenmesi durumunda, mükerrer rapor tanzimini önlemek maksadıyla, ilgililerin daha önce özürlü sağlık kurulu raporu alıp almadıklarına ilişkin beyanı istenir. İlgilinin beyanı üzerine veya bir başka şekilde, evvelce özürlü sağlık kurulu raporu verilmiş olduğunun tespiti halinde tekrar rapor verilmez. Kullanım amacına uygun olarak düzenlenmiş ve bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlara sahip kişilerden kurumlarca yeniden rapor istenilmez.

Sorununuzu çözebildiniz mi, son durum nedir?

hastahane doğru yol izlemiş sizden rapor isteyen bakanlığa bu yönetmeliğin olduğunu hatırlatın bilmiyor olabilirler yönetmelik (4) Bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlar ile süreli raporların geçerlilik süresi dolmadan tekrar rapor alınmak istenmesi durumunda, mükerrer rapor tanzimini önlemek maksadıyla, ilgililerin daha önce özürlü sağlık kurulu raporu alıp almadıklarına ilişkin beyanı istenir. İlgilinin beyanı üzerine veya bir başka şekilde, evvelce özürlü sağlık kurulu raporu verilmiş olduğunun tespiti halinde tekrar rapor verilmez. Kullanım amacına uygun olarak düzenlenmiş ve bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlara sahip kişilerden kurumlarca yeniden rapor istenilmez.

Üst Alt