Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara ve ilceleri yazan tercihte istedimiz ilceye mi ataniyoz?

mehmet_ea

Üye
Konular
96
Reaksiyonlar
0
Ekpss den 93.50 aldim.ankarada oturuyom.memur olmak istiyorum.tercihlerde ankara ve ilceleri yaZan tercihi yazsam istedigim ilceyemi ataniyom.not.ilcemizde tum devlet daireleri var

atandıgın kurum 2014 ekpss atamasındaki gibi bir güzellik yaparda atandıgın yerde baslamadan istedigin yere gecersin insallah bu hak birkereye mahsus

ataman hangi kurum olursa olsun il müdürlüğüne ve bakanlığa yapılır müdürlük veya bakanlıkta il dahilinde nerde ihtiyaç duyarsa orda görevlendirilirsiniz

tercihlerde ankara merkez yazarsa merkeze atanırsın tasra yazarsa ilcelerine atanırsın

Merkez ifadesi;Bakanlık/ Müsteşarlık/ Genel Müdürlük /Üniversite merkez binasını,taşra ise bu genel bina dışındaki il müdürlüğü,ilçe müdürlüğünü gibi yerleri ifade etmektedir. Taşra yazan her yer ilçe veya köy demek değildir. Bazen bir il birimi dahi taşra olabilir. Örneğin Ankara (Taşra) yazıyorsa bu ilgili kurumun merkez binası dışındaki diğer birimlerini ifade eder. Tercihleriniz doğrultusunda Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandınız diyelim müdürlük sizi ilçelere de gönderebilir merkez ilçede de kalabilirsiniz. Tercihleriniz sonucunda atandıktan sonra engel durumunuz, ulaşım sorunu ve ikamet adresinizi de belirterek yaşadığınız yere yakın bir yerde görevlendirme talep edebilirsiniz.

Arkadaşım ataman Valilik emrine olur. Yani tüm ilçelere gönderilme ihtimalin var. Burada önemli olan atandığın yerin il müdürü ile irtibata geçmen. O ne derse o olur. Norm kadrosu dolu olmadığı sürece ataman yapılabilir. Ataması ya da tayini yapılan herkes önce il müdürü ile konuşmaya gelir. Torpil tanıdık durumuna göre il müdürü merkez yada ilçelere verir. bu işler böyle yürür. Bizzat bu işlerin içinde çalışıyorum.

Ankara bakanliklari yazsam ilcelerindeki subelerine atarlarmi

Orta ogretimden 100 u oldum.memurluk istiyom.tercihlerde ankara bakanliklar yazsam o bakanliga bagli bizim ilcemizdeki subesine atarlarmi.bakanliklar bize uzakta

Mehmet malesef istedigin ilce olmaz. Valilik belki farkli bi ilceyede atabilir. Sanirsam adalet bakanligini yazarsan kendi ilcene gidebilirsin.

Sınavda nasıl soru soruyorlar , neyle ilgili , 74 rapr vr . bende girebilir miyim , devlet memurluk sınavlarına

Üst Alt