Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende edirne keşan orman genel müdürlüğü..birşey sorucam biz şimdi orman ve su işleri bakanlığının web sitesini mi takip edicez..istedikleri evraklar için..bize kim haber vericek şu tarihte gel başla diye.
Öncelikle hayırlı olsun ben ormanda memurum .. Atanan arkadaşlara yazı yazacak kurumlar ama sizler yinede kurumu arayarak bilgi alın işlemleri hızlandırmak adına.. sormak istediklerinizi de sorabilirsiniz
arkadaşlar ormasn genel müdürlüğünde atandığımız yerde 5 yıl çalışmak zorundamıyız? orman genel müdürlüğünün web sayfasına girdim..kpss ile atananların dikk yazan yeri tıkladım..istedikleri belegeler içinde 5 yıl çalışma muvafaketnamesi var.. 5 yıl çakılımıyız yani?
her memur olana 5 yıl aynı yerde çalışacağım tayin istemiyeceğim diye dilekçe imzalatılıyor fakat bu size engel değildir.. özür gruplarından tayin istediğinizde herhangi bir şart aranmıyor..