Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara Milli Eğitim Gelenler Bu Başlık Altında Toplanalım

ugur3606

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Ankara Milli Eğitim geldi çok şükür,bundan sonra süreç nasıl işliyor?

bekliyceksin kurum seni arıycak işitme kaybın varsa 1 derece aileni arıycak bilgi verincek evraklar istencek onları hazırlayıp ilgili kuruma gidip teslim ediceksin. 1 veya 1,5 ay içinde ararlar. hayırlı olsun.

Teşekkürler,merkeze tayin isteme hakkımız var mı?

Memur kadrolarından sonra yazdığım ilk hizmetli MEB Ankara idi, hayırlısı oldu. Size de hayırlı olsun ve geçmiş olsun. Kurumun sitesinde henüz bir duyuru yok.

Ben halime üzülmeyim yahu, tavan puan 90,86982 (ortaöğretim), adam 90'ı yakmış bu kadro için, ben 83'le girdim.

MEB Atama Prosedürü

Arkadaşlar hala bilmeyenler için,dün belge teslimini yaptım olayı özetliyorum;(ANKARA MEB'E GİTTİM BAZI PROSEDÜRLER FARKLI OLABİLİR)

1-Belgeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Götürüyoruz
2-Orda bize 3-4 Dilekçe daha doldurtuyolar
3-Tayin dilekçesi için başlamak istediğiniz,ilçe veya semti yazıyoruz
4-Ardında 3 tane tercih hakkı var,Meb'e bağlı 3 kurum yazıyoruz(Okul,Milli Eğitim Müdürlüğü vs)
5-Bu 3 tercihte kadro varsa atamanız tebligat olarak adresinize geliyor
6-Eğer kadro doluysa tekrar yerini sizin belirlemeniz şartıyla 3 tercih daha yaptırıyolar.

Acaba okulmu rahat olur milli eğitim müdürlüğümü

Üst Alt