Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ankara MEB'e evraklarını teslim eden var mı? Yer ne zaman belli olur?

Arkadaslar O Zaman Imza Gitti O Gun Konustum Suan Imzada Diyordu...

en iyisi meb e gitmek lütfen yakın olan birisi varsa gitsin

Kardesim Sana Zamet Ankara Mebi Bir Daha Arasana Onlara Ulasmistir Carsamba Demislerdi...Suan Belki Yerleri Ayiriyorlardir...

Davetsiz Sen Nerdesin Kardesim?

Yakiniz Bende Milli Kutuphanenin ordayim Ayni Metro 1.30 saat var gidelim mi mebe isin varmi

ben şimdi gidiyorum meb e içim rahat etmeyecek

Beraber Gidelim Kardesim Ozelden Numarani Yaz Whsatsapin Varsa Net Paketim Var Birlikten Kuvvet dogar

Suan Yoldayim Gidiyorum

Besveler Kavsagindayim Dakikasi olan yinede arasin bi

ergin kardeşim senden herkes haber bekliyor büyük sevaba giriyorsun ALLAH razı olsun

arkadaşlar ergin kardeşimizle görüştüm ya yarın yada cuma günü belli olur cuma günü tekrar gel demişler

ben size dedim arkadaşlar.. evrakları teslim ettiğim kız bana ekimin ilk haftası demişti.. yani ekimin ilk 7 günü içinde bellı olur demek istiyor.. bugün ayın 5'i.. 2 gün var cuma günü tebliğat gelir, pazartesı iş başı yaparız

Oglene Dogru Gidelim arkadaslar...Ner

Aksam Ayarlayalim Arkadaslar

ergin öğleden sonra gideceğim ben kardeş öğleden önce bişey belli olmaz bence

kardeş saat 14 de beşevler metro durağında buluşşak olurmu

Olur Kardesim Daha Uygundur ordanda imza valilikte derse sihhiyenin orda gecer orayla gorusuruz Yatmakla olmaz bu isler

ankara meb e saat 14 de gideceğim gelmek isteyen varmı

davetsiz

Kardesim Ben Geliyorum Biliyorsun...Arkadaslar Ne Kadar Kalabalik Olursak O Kadar Iyi...Valilikte derlerse gideriz oraya ya gorusme talep ederiz son durumu ogreniriz

tamam kardeş saat 14 de ankarayın çıkışında buluşuruz

Valilikte imzada diyorlar pazartesi ara dediler şimdi oradan çıktım

Üst Alt