Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar diğer tüm mudurlukler bir sefere mahsus tayin hakkı verirken,ankara meb'i aradım,bi evraklarını teslim etmeye gel burda konuşursun arkadaşlarla dedi,böyle bişey var mı,normalde önce dilekçe yollanmaz mı?
arkadaşlar ben kendi bulunduğum ile atandım ama başka bir ile geçme düşüncemde var şuan başka bir şehire abimin yanına gidebilirim. meb 1 defalık hak tanıyo sanırım nasıl bir yol izleyecem ? belgeleri teslim ettikten sonra mı yoksa önceden mi dilekçe yazmak gerekiyor ? ve dilekçeyi atandığım ildeki müdürlüğe yollayacam ayrıca değil mi ?
Bildiğim kadarıyla dilekçe örneği (atandığın yerin sitesinde bulabilirsin) ve sonuç belgesini bir şekilde ulaştırman gerekecek. Şuan için istenilen belgeleri vermeyeceksin tayin isteyeceksen. Tayin istedğin yer ne istiyorsa onları götürmen yeterli olacaktır, daha sağlıklı bilgi için arkadaşların yorumlarını bekleyin yine de
Arkadaşlar benim şöyle Bi sorum olacak ben Nevşehir meb e atandım. Ancak tayinimi konyaya istemeyi düşünüyorum. Nevşehir meb 19 eylül e kadar belgeleri istyor Konya ise 7 eylule kadar istiyor. Diyelim 8 eylülde tayin dilekçemi verdim... Bu durumda olumsuz sonuçlarla karşılaşabilir miyim acaba
Arkadaslar muhakkak sitede paylasilmistir ama bulamiyorum.Tayin dilekce ornegini paylasabilir misiniz?bicok kisi benim gibi suan bununla ugrasiyor.yardimci olur musunuz?tesekkurler.
gokhanşaffak[FONT=sans-serif]Asaletiniz onaylanmışsa aşağıdaki dilekçeyi[/FONT][FONT=sans-serif] kendinize göre düzenleyerek çalıştığınız kuruma verin tayininiz yapılacaktır.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Milli Eğitim Bakanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün 10.07.2014 tarih ve 2920977 sayılı yazısıyla Bakanlık taşra teşkilatında eğitim-öğretim hizmetleri sınıfı dışındaki sınıflarda istihdam edilen engelli personelden, adaylıkları kaldırılmış olanların hizmet süresi aranmaksızın adaylıkları sona ermemiş olanların ise adaylıklarının tamamlanmasını müteakip hizmet süresi aranmaksızın istedikleri illere atanma hakkı tanınmıştır. Bu çerçevede tayinimin ........ ili/ilçesi İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yapılmasını arz ederim.
@ugur3606 Aşağıdaki duyuruda da göreceğiniz gibi Ankara İli Emrinde görev yapmak isteyen adaylar diyor, siz tekrar arayın özlük şubesine bağlatın ve durumunuzu izah ederek ne yapmanız gerektiğini öğrenin.
2016 EKPSS/1 Sonucuna göre Ankara İline Atanan ve Ankara İli Emrinde Görev yapmak isteyen adayların 01/09/2016 - 09/09/2016 tarihleri arasında başvuru evraklarını şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.