Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Anal fissur rahatsızlığım nedeniyle ameliyat olmaya karar verdim ama..?

Mustafa788

Üye
Konular
140
Reaksiyonlar
218
Anal fissur halk arasında makat çatlağı nedeniyle Dr bugün bana ameliyat kararı verdi iki türlü ameliyat şekli varmış bir lazerle diğeri eski usul hangisini önerirsiniz dediğimde lazer olanı tabiri dedi ve benim ameliyat yolculuğum başladı ameliyat sonrası istiraat raporu yazacağını da söyledi sizce ameliyat sonrası 1 ay rapor alabilirmiyim bu arada gün içerisinde 10 saat ayakta kalıyorum ve bazen ağır kaldırmam da gerekiyor bunlardan bahsetmelimiyim

Ameliyat konusunda Bir kaç doktora daha danış ameliyat sonrası komplikasyonları vs iyi araştır tabi burda doktoru çok iyi seçmen gerekir @[NirvaNa],

Anal fistül ameliyati olan var mı ? Özel de mi devlet hastanesinde mi olmalıyım?

Devlette olun,basit bir ameliyat için boşuna özele niye para vereceksiniz?Tıp fakültesinde alınan eğitim aynı,özeldekiler farklı bir eğitim almış değil.

@erola,

15-20 dakikalık bir işlem için 75 bin iyi para 😄 gülmekten geçemedim kusura bakmayın,asla kesinlikle özele gidip gereksiz işlemlere maruz kalmayın.

Samsun'a yakınsanız Bafra devlet hastanesi Erdinç Acar var,randevu alın 15 dakikada halleder, arkadaşımdır kendisi.

@erola,

@Mustafa788, Aynı dert bendede. Var çok araştırdım ameliyattan vazgectim ameliyat ile iyilesende var iyileşmeyen de var ameliyat olup tekrar çatlak olan var makat kası kesilerek yapılan bir işlem makat kası çok hassas bir yer geri dönüşü yok göze ben alamadım vazgeçtim şunu söyleyebilirim kesinlikle kabız olmamak gerekir kabız olmazsanız iyileşme süreci oluyor yada epey bir geriliyor konusunda uzman proktoloji uzman Dr araştırın zor bir hastalık çeken bilir geçmiş olsun

Merhaba Arkadaşlar... Anal fissür/fistül/hemoroid gibi durumlar da en büyük etkin malesef ki kabız olma riski.. Bir çok ilacın işe yaramadığı ya da tamamen faydası olanın da bağırsak boşaltımı gerçekleştirdiği ama daha sonrası durumu kronik kabızlığa kadar götürdüğü aşikar. Kişiye göre uygulanan bitkisel tedaviler de oldukça yorucu ve süreç içerisi strese bağlı bambaşka sağlık sorunları çıkartabiliyor.
Uzun bir zaman önce bu saydığım rahatsızlıkları geçirmiş ve ameliyat tercihini kesinlikle kullanmayıp mevcut sorunları çözmüş biri olarak kullanabileceğiniz ve faydasını kesinlikle göreceğiniz, global olarak bir çok araştırmalar yapılarak kanıta dayalı bilgiler doğrultusunda bir ürünü size önermek istiyorum. (Metamucil® Fiber Supplements for Digestive Health | Metamucil®)

Mevcut belirtmiş olduğum bağlantıdan araştırıp detaylı bilgiler öğrenerek Türkiye üzerinden bir kaç siteden temin edebilir ya da yurt dışı siparişi verebilirsiniz.
Gün içinde 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı toz karışımı karıştırıp içiyorsunuz. en geç 1 hafta içinde metabolizma da olan sağlıklı değişim mevcut sorununuza odaklanıp çözüm aşamasına geçerek iyileşmeyi sağlıyor.
Şekerli veya şekersiz formları mevcut, kolestrol ve kan şekeri düzenleyici özelliği olan bu tozun en büyük özelliği tüketim sonrası gün içerisin de içeceğiniz en az 1,5 lt su ile kabızlığı önlüyor ve bağırsak zaman içinde kendini toparlıyor.

Son zamanlar da sosyal medya da adı geçen Karnıyarık otu lakin bahsetmiş olduğum saf Hindistan&Avustralya Menşei olduğu için basit yerlerde satılan yerlerden almamanızı önemle belirtirim.

@yasak_kent,

çok versiyon var. Hangisini önerirsin?

çalışma mekanizması ishal yapıp barsağı anında boşaltmak değil, değil mi?

bir de bir kutu kaç ay idare ediyor? 5 bin tl acayip fiyat!

Sayın Oturanboğa,
Çalışma mekanizması , bildiğimiz laksatifler gibi değil kesinlikle. 1 bardak su da çözülen toz akabinde karıştırılıp hemen tüketilmesi sonucun da jel kıvamını alıyor. Doğal olarak gün için de ek olarak tüketilmesi gereken su, bağırsağa geçişi yapan bu jele piston görevi yaparak kişiyi zorlamadan boşaltım sağlıyor. Yani tam anlamıyla ilave olarak içilen su jel kıvamına gelmesini ve bağırsağa geçişi kolaylaştırıp sağlıklı bir şekilde ishal ve benzeri durum olmadan boşaltıyor. Bir süre sonra gün aşırı kullanmaya başlıyorsunuz metabolizma alıştıkça daha sağlıklı bir süreç oluyor. Bu ürün (Sugar Free Smooth Fiber Supplement Powder | Metamucil®)

Fiyat skalası doğrudur. Türkiye'de bildiğim 2 firma getirip satıyor. Ben 5 yıl önce 750gr kutuyu 6 ay da bitirdim.Mevcut gümrük vergilerinin pik yapmasından dolayı fiyatlar bu şekilde malesef. Almanya'dan 20 Euroya bir tanıdığıma getirttim.

Son düzenleme:
Üst Alt