Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ampute ayağımdaki yaranın tedavisi için ne yapabilirim?
Ampute olan ayağımda sürekli basi yarasu vardi suanda delik oluştu yarada ve asiri derecede akintisi var ne yapmalıyım doktora gittim tahlil. Falan yapti.kullanma ozaman dedi
Mikrop kapmış olabilir, bunun için dikkat etmeniz gerekiyor. Kullanmış olduğunuz aparattan dolayı sanırım böyle bir sorun oluşuyor, bu apartın iyi bir şekilde ayarlanması gerekli. Bu konuda uzman birine danışın ve kullanmış olduğunuz aparatı bası yarası oluşmayacak şekilde düzenlesin. Oluşan yarayı da lütfen ihmal etmeyin.
Anlıyorum. Ama bunu önlemenin de bir yolu olmalı. Yoksa farklı sağlık sorunlarına sebebiyet verebilir bu oluşan yaralar. Yaranız düzelene kadar o bölgeye fazla güç vermemek için koltuk değnekleri belki işe yarayabilir.
Öncelikle çok geçmiş olsun zaman zaman ben de çok çekiyorum bası yaraları ve güdükteki sivilcelerden. Yara olduğu zamanlarda Madecassol merhem kullanıyorum. Yara olmadığı zamanlarda da Ottobock Derma serisi ürünlerini kullanıyorum güdük bakımı için. Faydasını görüyorum size de tavsiye ederim. Tekrardan geçmiş olsun, aşağıya ürün görsellerini ekliyorum.