Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amerika'dan engelli statüsünde araç getirtmek istiyorum..?
slm bülent kardeş size birsey sormak istiyorum ben Amerikadan araç getirmek istiyorum yanlız hangi yolları takip edeceğim bilmiyorum yardımcı olurmusun.
Bu konuda mevzuat açık yurt dışından araç getirme mevzuat şartları dahilinde mümkün. İster ABD den getirin ister almanyadan o size kalmış mevzuat açısından fark etkez yeter ki motor hacmi ve yaşı uygun olsun. Doğrusu merak ettim, nasıl oradan buraya araç getireceksiniz çok uzak ta. Nakil maliyeti bedelini geçer sanırım
bir amerikancı (klasik amerikan otosu seven) olarak eskiden araştırmıştım, nakliye çok ütopik fiyatlar değil, bir konteyner 2000-3000 dolar civarı shipping olması lazım
ancak motor hacminden dolayı sıkıntı yaşarsınız malum amerikan araçlarında en küçük motor 3000 cc civarı diye biliyorum ve zaten o klasik otolarda muhtemelen 3000 cc üzeri olacaktır otomobil cinsinden araç getirmek için 1600 cc aşmama kriterini göz önüne alın derim yoksa getiremezsiniz