Merhaba ,
Biz de tümör feci bir hal almıştı kemo sonrasıı, onkolog ve oftalmolog kavga ediyorlardı resmen.
Biri alacaksın gözü dedi öbürü ya almam az daha direneceğim çocuğun kafası küçük yüz az daha gelişsin dedi.Ancak almam derken de çok fena endişe ediyordu, durum hiç de iç açıcı değildi.
Sonra biz çok övgülerle bir otçu amca bulduk saolsun , pekde aksi bir adamdı, parada almıyor kimseden bu arada,17 gün ben heryerler ot çöp pişirdim.O ara alternatif tıp la fazla ca ilgileniriz ya bir BERES denen bi damla bulduk.
Sahtekar bir alman satar bodrumda ama o da sağolsun.Şimdi kendimiz getirtiyoruz onu macaristandan. Arkasın dan artık medyadan da bilirsiniz İlhami günerali bulduk , kendiside kanseri yaşamış bir tıp doktoru, Bize ilave bir ilaç ve öneriler verdi .İlacın adı C1 legal yollarla ingiltereden getirtiyoruz. İlaç yada soru için ararız konuşmazlar bizi ispanyadan cevap için başkaları arar , öyle bir durum yani
Ancak denize düşen yılana sarılır, bizde sarıldık Unutmadan kemo zamanı da ne ısırganlar ne ginseng ler .... vermedim kızıma neler neler
İlk 17 gün sonunda tesadüf kontrolümüz vardı ve dr ameliyathaneden valla koşarak çıktı,şaşırdı sevindi, inanmadı benim yaptıklarıma ama olsun karışmam dedi
Onkologda karışmadı , çünkü klasik tıbbın herşeyini yaptınız nasıl olsa dedi
Peki biz savaşı kazandık mı? tamamen hayırrr, birazcık kazandık
3 SENE KAZANDIK o ilaçları halen veririm, ancak sağ göz deki tümörü kurutamadık ama hayatını da riske sokmadı, tümörler
Ve gelecek hafta sağ göz alınacak , enüklesayon yapılacak.Ancak 3 senede kızmın kafası maşallahlık oldu , şimdi protezi daha şık duracak
Ne yapayım anneydim, elimden bu geldi, keşke ihtiyaç duymasaydık
sevgiyle
sakine denizin annesi oya