almanyada olması sadece yasal bi bosluktan yada turkiyede yapamamalarından dolayı oluyor bulent bence.. ben bu kok hucreye bi ara bayagı sarmıstım.. biliyorum care bu olacak ama ne zaman olacak biz yetişebilicezmi bilmiyorum!! daha oncede hatırlarsanız birisi cıkmıstı ankarada ozel bi hastanede yapıyolardı, daha sonra yapılan işlemler sonra kapanmıstı cunku bu yapılan seylerde sadece kobay/denek oluyorsun ve bi nevi paranla bu işi yapanlara sponsor oluyorsun.. madem yasak değil neden turkiyede bi hastanede yapmıyolar?? zaten bu sefer farklı bi marketing/pazarlama taktiği uyguluyorlar.. cunku istedikleri miktar gayet uygun malum bizim gibi denize düşenler yılana kolayca sarılıyor.. istedikleri ucretle anca iki tane kaliteli akülü sandalye yada ucuz yollu sıfır bir otomobil alabilirsiniz.. ben acıkcası bu sitenin turkiyeden erişiminin yasaklanması için gerekli yerlere ulasmayı bile düşündüm.. ama sonra vazgectim baskaları denek olsun, ben beklerim dedim saka bi yana herkesein kendi tercihi sonucta.. ama tam bir tedavi olmus olsa dunyada olay olurdu.. ve bu tedavi her ulkede sosyal guvence kapsamında yada az bir ekstra para ile uygulanırdı..
nacizane onerim hemen kapılmamak boyle seylere..
not: daha oncede ankaradaki tedavi için cıkıp ben iyileşiyorum diyen tekerlekli sandalyedeki bi bayan arkadasımız hala tekerlekli sandalyede her yaz görüyorum!!