Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Allah beni aşağılık yaratmış diye düşünüyorum!?

minik1kedi

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Allahın beni aşağılık ve ezik yarattığını düşünüyorum ayrıca kendimi başarısız buluyorum ne yaparsam yapayım bu düşüncelerden kurtulamıyorum intiharın eşiğindeyim sizce bu yaşadıklarım OKB mi

İstifama neden olan kişiyi unutamıyorum ondan intikam almak için her şeyimi veririm

ben 15 yıl önce aynen böyle düşünüyordum başka bir dönem geliyor kendimi üstün zekalı gibi görüyorum. benim testte de ufaktan OKB çıkmıştı ama asıl böyle uçlarda düşünme nedeni endişe sosyal fobi değil bipoların dönemlerinden kaynaklanıyor benim kendi açımdan son düşüncem bu yönde yaş 45

@Kumarbaz, hocam bazen kendimi diğer insanlardan üstün görüyorum ama bazen de dibe vuruyorum ilaçlar bi halta yaramıyor bende

@minik1kedi, istifana neden olan kişiyi takıntı yapmışsın istifana neden olabilecek ne yaptıysa artık yediremiyorsun kendine .

@sokr@t, aynen öyle hocam hakaret aşağılama hepsine maruz kaldım. 5 sene oldu istifa edeli ancak her şey dün gibi aklımda. O zamandan sonra da hiçbir işte çalışmadım korktum

@minik1kedi,
5 yıl geçmiş ve dün gibi aklındaysa yaşananlar Okb olabilirsin ama taktıkça bugünü yarını da kaçırırsın o bir etmiş sana sen bin etmişsin .

ben de bir işte çalışamıyorum en son 6 yıl oldu. elimde değil normal düşünemiyorum her zaman uçlarda düşünüyorum.
sana konulan bir teşhis var mı

@minik1kedi, Okb, bipolara da dönüşebilir takıntı diye başlar zamanla psikoza çevirebilir iyileşme durumu olmazsa şayet .

@sokr@t, şu anda paxil 20 mg, rexapin 10 mg ve depakin kullanıyorum ama zihnim hiç susmuyor. Ya kendimi öldüreceğim ya da istifama neden olan kişiyi perişan edeceğim

@minik1kedi, aslında takıntıdan kurtulmanın en iyi yolu dediğin gibi haddini bildirmek dersini vermektir o kişiye ama yapabilirsen tabii.
Yoksa mesela biri gidip birini öldürüyor intikam aldım diyor 20 sene yatıyor asıl ölene değil de öldürene giriyor ben böyle düşünüyorum
Kendini riske etmeyecek bir yöntemi varsa intikamını al yapamıyorsan da takıntı yapma zamanla o geçer başkasını takarsın bu öyle ilerler.

Bir olumlama yapmak isterdim ama dün ben de zor uyudum.Yeni yeni ters durumların hayatta oluşmasına hayranlıkla bakıyorum.Bu konularda izlenecek içerik atabilirim istiyorsanız.

@NewDay, yeni yeni ters durumlar mı ? Nedir ki onlar içerik de atsan olur .

@sokr@t, Beş senede bir çok büyük sorunlar yaşıyorum.Bu aralar büyümüyor küçük sorunlar ama çok zorlanıyorum.İfade etmek istemiyorum çok kalabalık bir grup yıldırmaya çalışıyor.Aynı kişiye denk gelmiyorum bir daha.

Lise bitiyor son senesi hastahanedeyim.Üniversite bitiyor yine akıl hastahanesindeyim.Benim baş edemeyeceğim koşullar yaratılıyor.Hata yapıyorum 4 kişiyle kavga ediyorum.Bir kaç 4 te arkalarında var.Bayılıyorsun ayılıyorsun arada ne olduğu belli değil.Durduk yere hastahane de saldırıya uğruyorum 7-8 suratımda dikiş var.

@NewDay, nasıl bir ortam ki seninkisi böyle saldırıya uğramalar falan neden seninle uğraşıyorlar dertleri ne seninle ?

@sokr@t, Dilenciye para verirken görmüş.Bana da versin zihniyetiyle kırk yaş üstü adam zincirle saçıma vuruyor hala orası hafif eksik bakınca göze çarpıyor.Dilenciye para veriyorsun.Başka gören gidip parayı alıyor.20 lira o zamanın 600 lirası oluyor.Bilemem kim almış bende alıyım...

İnsan içindeyim yanımdaki adamı tanıyamıyorum çekil de diyemiyorum.Metro da gidiyorum adam ısıtıp bir şeyi karnıma vuruyor.Zihniyet temiz çocuk yıldırırız en kötü saldırır kalabalığız diyor.
Metro tranvay için başvurdum.Kameraları izleyenler ben gelince güvenliğe bilgi veriyor.Şikayet ettim biraz düzeldi güvenlik.Bu tipler tükeniyor mu tükenmiyor.

@NewDay, tamam da neden sen ?Dükkanı arabası olan bir sürü kişi var onları neden kurşunlamıyorlar sizin oralar mı böyle anlamadım.

@sokr@t, Sıkıntılı çok kalabalık oldu.Ana ulaşım hattında ilk duraktı mahalle.Otobüslerin hepsini kaydırdılar yakına.Otobüsler oraya aktarma yapıyor para vermiyorsun ikinciye.10 dakika da bir otobüs koymuşlar merkez durağa yüzlerce kişi geçiyor.Balkonda sigara içmemden nem kapıyorlar.Bir çok etken var düzelicek gibi değil.

Bir yaratıcının olduğunu düşünmüyorum, varsa da her 30 saniyede 1 çocuğun yetersiz beslenmeden öldüğü dünyaya uzaktan bakıp müdahale etmiyorsa çok kötü birisidir.

@minik1kedi,

Sizin özgüvensizğe bağlı takintilariniz oluşmuş
Sizin iyi bi tedavi olmanız gerekli bence bu kadar niye takıntı yaptınız yani
Ancak bu durumdan o şekilde kurtulursunuz
Hem yeni işlere de girersiniz iyi olunca
Kendin de özgüven problemine bağlı takintilar var diye adam öldürmeye kadar gidersin net
O nedenle bir an önce ilaçlarını duzenlesin iyi bir doktor

@minik1kedi, selamlar. Allah seni aşağılık yaratmamış. Sen özgüven eksikliğine bağlı aşağılık kompleksi yaşıyorsun.

@minik1kedi, estağfurullah.
Daha iyi bir iş bulup çalışın. Canı cehenneme deyin, boş verin.

Üst Alt