Araç Almakta Yaşadığım Sıkıntılar Ve İzlemem Gereken Yollar...
Hayırlı haftalar arkadaşlar;
Kırşehir'in Mucur ilçesi Gıda,Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde ÖMSS ile atanan engelli bir aday memurum.Başlayalı 7 ay oldu işe gidip gelirken yaşadığım sorundan dolayı zorlanıyorum.Şimdi sizlere başımdan geçen olayları sıralayım.Siz bana ne yapmam gerekir bu aşamada nasıl bir yol izlemeliyim kesin yanıtlar ile cevap verirseniz sevinirim.
1-)Yaklaşık 2 ay önce rapor aldım araç alabilmek için aldığım rapor aynen şu şekilde[[[SOL DOĞUMSAL KALÇA ÇIKIĞI,SOL BACAKTA 5 CM KISALIK,SOL KALÇADA HAREKET KISITLILIĞI(+),SAĞ KOLDA OBSTETRİK PARALİZİ?PROKSİMAL 3/5,DİSTAL3/5(TABLO 4.2a)%]]] bu raporla başvurduğumda red cevabı aldım sebebini ise söylemediler.
2-)Derken Kayseri Maliyesi alabilirsiniz raporunuz geçerli dedi sonra hemen bir şirketle anlaştım araç için ama onlarda maliye onay verdi ama 2 ay sonra sizin rapor maliye bakanlığından geri dönerse ÖTV'yi sizden alırız diyerekten ÖTV kadar bir senet imzalatmak istediler.Böyle bir şey var mı yani dedikleri gibi 2 ay sonra böyle bir sorun olur mu?
3-)Senet imzalatmak isteyince bunlar vazgeçtim ve gelir idaresi başkanlığından özelge taleb formu doldurup rapor ve nufus kağıdı fotokopisini bulunduğum ilin defterdarlık müdürlüğüne gönderdim.Onlar ne yapmam gerektiğini açıklarlarmış.
4-)Bunun dışında raporumda belirttiğim sol ayakla ilgili yazdıklarımdan dolayı sıkıntı çıkıyor sanırsam çünkü SOL ALT EKSTREMİTE ifadesi olmadığı içinmiş galiba.Eğer yeniden rapor alırsam bunu yazdırmalıyım sanırsam.Bunu yazdırdıktan sonra sağ kolumla ilgili de otomatik vites alabilmek için tertibatsız kullanım açısından özel bir tertibata gerek yoktur gibi bir ifade daha yazdırmam gerekiyormuş.Çünkü vites değiştirmekte bir sıkıntı yaşamıyorum.
ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM BANA İZLEYECEK BİR YOL VE FİKİRLER VERİRSENİZ MİNNETTAR KALIRIM SİZLERE...