Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aldığım maaş düzeyi normal mi?

kanrevan41

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
7
böbrek nakilliyim bir şirkette masa başında çalışıyorum.Orta okul mezunuyum.4 yıldr burdayım maaşım son zamlarla 55 bin tl oldu.Sizce düşük mü? İşim rahat fatura kesiyorum.

Bence güzel maaşın. Ben üniversite mezunuyum o kadar almıyorum. O kadar derken :) 55 bin geçinmek için iyi para eğer kira vermiyorsan. İşin de rahatsa mobbin uğramıyorsan , seni aşallığan biri yoksa. Baskı yok ise, giriş, çıkış saatlerin nasıl ? hangi sektröde çalışyırolar

İşim rahat arkadaşlar alman firması bir hakkı yok maaş günü gününde yöneticim iyi adam ama bişey vermez ek zam iste yada başka bişey işim rahat sadece aslında böbrek naklinden dolayı emekli olma durumumda var 4500 günüm var yaşım 33 yoruldum calışmaktan

Bize niye böyle patronlar şansımıza çıkmıyor. Engelli personeliz diye terfi alamıyoruz. :( :( Çok şanslısın iş konusunda . tabi umarım sağlığın yerindedir

• Beğen
Reaksiyonlar: Mara
Allah daha çok versin maaşınız iyi bence.Ben ayrıldığım iş yerinde asgari ücrete napıyordum söyleyim;panelvan şoförlüğü uzun yol da dahil,depo sayımı,gelen tırları 2 kişi boşaltıyorduk ve 3.kata çıkarıyorduk,50 kg luluk alçılar,alçı paneller,izolasyon malzemeleri bunları müşterilerin araçlarına yüklüyorduk,temizlik,çay kahve servisi bulaşık ve ben ek olarak muhasebe girip teklif hazırlıyordum bilgisayarda.Haa patronun arabasını ve panelvanları da yıkıyordum.Patronun arabasını muayeneye götürüyordum.Tamirhaneye de ben götürüyordum.Cumartesi yarım gün Pazar tatil sonra iş başı.Patronu hava alanından ben alıyordum vs vs.

Ooo bu rahatlığa ve 33 yasa gore yoruldum diyorsaniz benim ölmem lazimdi
Yas 40a dayandi ben de böbrek nakilliyim kamudayim sizin maasinizi aralikta aliyordum yilbasiyla birad daha artti ama yaptigim isleri saysam saglikli 5 kisi bile yapamaz ki zaten ayri ayri 4 5 departman isi yapiyorum. Isim agir geliyor yoruluyorum dedigimde ne is yapiyorsun ki oluyor valla okuduklarim biraz sasirtti beni

Bence oldukça anlamsız ve gereksiz bir konu olmuş. Ne duymak istediğinizi ve verilen cevaplara göre ne yapacağınızı merak ettim açıkçası.

Kişisel görüşüm ise belirttiğiniz işe ve eğitim düzeyinize göre aldığınız maaş çok çok iyi. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.

İşin rahat maaşın iyi yazsınlar diye konuyu açmış işte bu gazla rahat bir 5 sene daha gider .:cool:

saçma bir platform (konu başlığı olmuş) sen maaşının asgari ücrete göre açlık sınırına göre yoksulluk sınırına göre nasıl bir durumda olduğunu bilmiyor musun? emekli enaz alanın düzeyini en çok alanın düzeyini bilmiyor musun.
eğer bilmiyorsan sana hiçbir lafım yok...
sadece insanlar bende dahil sana tuhaf bakmaya başlar.

Ortaokul mezununa göre fazla bile. Yani anormal bana göre. Alman firması yerine gir bakayım Türk firmasına o rahatlığı bulabilecek misin? :D

Konuyu açan şahıs, tamamen milletle dalga geçme amacıyla ,hayali bi durumu hadsiz bi şekilde konu açmış!!

Ben kimseyle dalga gecmiyorum.Burda herkez daha yüksek alıyor sırf engelli kadrosundan dolayı düşük veriyolar ? Neden dalga geceyim

Bondro görelim. sadece maaş kısmını yazan yeri: ) engelilerin yüzde 80 asgari ücret alıyor :

kanka ben orta okul mezunuyum ama excelim iyi şirkette asgari ücrete yakındım sonrasında iyi çalıştığım için yükselttiler

ben dil biliyorum sistem biliyorum 10 senelik iş tecrübesine sahibim. ama yine de az. yöneticler alır o parayı elemaz almaz

Bence arkadaş 55 k alıyordur neden almasın engelli olması bir personelin az maaş alacağı anlamına gelmiyor.
umuyorum ki daha da yüksek alacağı zamanlar olur .
bordro vs istemektense inanmayı ve bereket versin demek bence daha hoş olur.. güle güle harcayın.

Bizim insanımız böyle insani şartlarda çalışan kim varsa aşağı çekmeye çalışır.Darısı bizim başımıza olsun Allah bereket versin.

Muhtemelen yabancı firmaysa döviz cinsinden veriyordur maaşı Alman firmasıysa 1000 euro civarı eder ortalama bir maaş sayılır ben kendi adıma konuşayım evim var araba da aldım aylık kredi ödüyorum 67.000 TL maaş ile 2 çocuk eşim çalışmıyor ay sonu ya geliyor ya gelmiyor enflasyon yüksek çünkü

@adil12,

Günaydın ben 1996 senesinden beri iş hayatımdayım. Emekliyim .Çok zor iş buldum . Rahatın yerindeyse hiç kımıldama

Üst Alt