Merhaba 04.2026 da belimi zorlamam sonucu sağ bacağımda 2 yıldır kalçadan vuran ağrı o gün itibariyle kalıcı hale geldi yürüyemez yaramaz haldeydim 1 ay istirahat raporu ve fizik tedavi gördüm ama sağ bacağımda ki ağrı ve topuğa basamama geçmiyor bunun üzerine beyin cerrahi emg talep etti emg sonuçlarım l5-S1 köklerinin etkilendiğini; hafif,akut-subakut denervasyonla uyumludur . Sağ gluteus medius, gast. Çap. Med. Tibialis ant.ve ehl kaslarında istirahette denervasyon izlenmiştir. Bu sonuç neticesinde beyin cerrahi benim ameliyat olmak istememem nedeni ile biraz kendine dikkat et ama bu durum kalıcı hale de gelebilir demesiyle 3 ay doktora gitmedim . Nöroloji doktorunun neruda 600 mg ilaç raporu ile 3 ay idare edebildim ama artık ilaçta agrimi kesmiyor . Askerlik tecilimi bozdum aile hekimi sağlık kuruluna sevk etti . Şuan merak ettiğim başına gelen yada bu durumu yaşamış kimse var mı yol gösterir misininiz erteleme verirler ise ameliyat olacağım sizce erteleme mi muafiyet mı verilir . Teşekkürler