Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

AKP'den bir müjde daha: Engelli kardeşler önce ÖTV'yi ödeyecek, sonra Allah kerim...

@tekgoz123,

ağır ol ağzını topla ,herkes sizin gibi mi düşünmek zorunda , kendi partiniz yamuk yapınca toz kondurmuyonuz

@Polmiks,

Ben halkı kin ve nefrete tahrike sürükleyecek bir şey demedim asil sizin işinize gelmiyor . Ben burada hakarette etmiyorum gerçekleri söylüyorum

Bem partiyle ilgili bir konu olduğunu düşünmüyorum türkiyedw var olan gerçekten bahsediyorum ak partili ve CHP li diye değil bugun hükumetin başına ben bile gelsem önce kendi çevremi düşünürüm bu bir gerçek ama en büyük gerçek engellilere yüzyıllardır tanınan hakların çok zorlaştığı ve bu kolaylaştırılacağına zorlaştırıyor araba almak istiyoruz günlerce hastaneye gidip gelmek zorundayız emeklilik için başvuruyor ortapedi engelliyim bu süreci beklerken anksiyite bozukluğu oluşuyor hayatımız zaten zor iyice zorlanması bir nevi kendi iç huzurumuzu rahatlatmak için fikir alışverişi yapıyoruz siyasetle ne alakası var x kişi olsa rapor çıkartmak için heyet evimize gelicek değil veya araba bize hibe edecek değil bence esas konudan çıkmayalım

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt