Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aklımdan düşünceler geçiyor. Vesvese mi değil mi?

@Pickle,

Yazdıklarını dikkatli okursanız hasta oldugunun farkında veya gerçek dışı yazıyor

buda bir uzmanın görerek gerek duyarsa klinik tedavisi veya kullanılan ilaç varsa dozaj artırımı yada değişimi gibi anlaşılıyor

özellikle vurguluyorum kişinin yazdıklarını dikkatli okuyun ben böyleyim demek ile ben böyle hissediyorum arasında cok fark var

sağlıklı günler

Deccal'in kim oldugunu bilmiyorsunuz ve bu konuda bilgi eksikliginiz var. Deccal guclu bir figurdur, neredeyse tum dunyayi parmaginda oynatir, Tanrilik iddiasinda bulunan bir kisidir. Herkes onumde egilsin, bana tapsin kafasinda biri.

Siz Deccal degilsiniz. Bunu sorgulayan ya da Deccal olmaktan korkan kisi Deccal olamaz. @Ahmet T

@Ahmet T :(

ben şeyi çok merak ediyorum. kesinlikle dalga geçmiyorum ama inançlı insanlarda dini hezeyanlar oluyor işte, kendini tanrı zannetmek, peygamber zannetmek vb. ateistlerde bu hezeyan ortaya çıkmıyor mu? Umarım ateistler kendini Darwin zannetmiyordur.

Bak işte Ahmet kardeş, bu ateist şizofrenlerin kendini Darwin sanması nasıl absürt ise kendini Deccal sanmak da öyle. Mümkün değil.

Benim asıl anlamadığım şey, psikoterapi ile bu gibi durumların üstesinden gelmeyi terapistler aşılayamıyor mu? İlaçla tedaviye cevap alınmıyorsa da gayet zeki insansınız bence, zekanız ile üstesinden gelirsiniz hastalık durumunun. :(

Kısacası, içinizi rahat tutun. Biz de burada saksı değiliz. :) Biz de Deccal değilsin diyoruz, alla alla. :d

kendimi deccal zannetmem hastalık belirtisi ?

kendini deccal sandığın için bunun hastalık oldugunu sorgulamak = ya gerçekten hastasın yada dalga geçiyorsun
kendini deccam zanneden kişi asla ve asla bunu sorgulamaz
her iki durumu dikkate alarak

kişinin yazdıkları bana biraz oyuncu geldi
annee bak ben deccal oldum der gibi deccal olunmaz özetle

bu arada deccal illa bir kişi mi olmak zorunda
deccalin özelliklerine bakınca bu bir kişi değilde teknoloji devriminin sosyolojik etkileri gibi duruyor :)

@ENGELLEKTUEL,
Bende şüphelenmedim değil psikozda olan biri muhakeme yeteneğini kaybeder ben hasta mıyım diye düşünemez hasta olmadığına kesin bir şekilde inanır. Birde buraya yazacak durumda olmaz bu arkadaş ya sık sık kısa ataklar yaşayıp sonra yine iyileşiyor yada bizi kandırıyor.

klozapin kan düzeyi oldukça yüksek çıktı doktor hoca hoca gezdi acile yatıracaktı yeni bir ilaç deniyecek klozapine devam

yanlış anlamayın da cehennem kötü bir yer dalgaya gelmez

Çocukluğum hastanelerde geçti. Hemen ateşlenir en az 20 gün hastanede yatardım. Doğru dürüst ilkokul okumadım. Bebekken halave geçirmişim ve anne sütü yerine mamayla beslenmişim. Annem 36 yaşında Osmangazi tıp fakültesi'nde vefat etti yani doktorların arasında. Çocukken de doktor olmak isterdim. 80 ler kuşağı genelde doktor olmak isterdi.

Bu verilere dayanarak liseye giderken üvey annemin babamla evlenmesi tiyatro aslında beni tedavi etmek isteyen bir doktor olduğundan şüphelendim. Tv ye çıkan doktorlar aslında beni tedavi etmek amacıyla orda bulunuyordu. Hastaneye yattığımda çoğu hastanın aslında doktor olduğunu düşündüm. Hasta numarası yaptıklarını düşündüm. Tabi bu yatış 25 sene önceydi.

@osmangazi
ben annemi 1 yaşımda kaybettim vefat etmiş ben 1 yaşımdayken üveyler arasında büyüdüm

Babam vardiyalı çalışıyordu, o gün de işte ydi. Bir arkadaşla eve geldik. Bilgisayar oynadık. Üvey annem kömür taşımam için aşağı çağırdı. Arkadaş evde yalnız kaldı. Neyse akşam eve geldim üvey annem beni eve almıyor. Vitrine altın koymuş o da kaybolmuş beni sorumlu tutuyordu.

içini dökmek istiyorsan istediğin gibi yazabilirsin

Hepimizin ilk başlangıç noktası sperm olmaktır.
Doğmadan önce döllenme aşamasında zaten şampiyon olmuşsun ve bu şampiyonluğu kaybedene kadar yani ölene kadar da yaşadığın her şey bir süreç. Bu süreç ise önemsiz.
Ne kazanırsan kazan aynı şekilde de kaybedeceksin.
O yüzden salla gitsin.

Üst Alt