Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akıl hastanesinden unutamadığınız anınız..?

Elijah

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
182
Arkadaşlar bu olay yıllar önce Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde yaşandı.

İçeride samimi olduğum ve sürekli takıldığımız 2 kişi vardı yani 3 kişi beraber vakit geçirirdik genelde.

Bir gün koridorda üçümüz volta atarken sohbet esnasında diğer ikisinden biri "hadi bir dilek tutalım bakalım gerçekleşecek mi" diye bir şey söyledi, biz de tamam dedik.

Dilekten kasıt yiyecek. Mesela birimiz köri soslu tavuk diledi, ben trileçe tatlısı diledim, diğeri iskender diledi.

Ve bu sohbetin ardından 1 gün geçtikten sonraki öğle yemeğinde köri soslu tavuk, arkasından da trileçe tatlısı verdiler. İskender verilmedi :) ama ertesi gün de lavaş arası ciğer verildi, biz de iskender dileyen arkadaşa "seninkini de bu sayalım" dedik :)

Bakın bu yemek ve tatlılar normal şartlar altında böyle kurumlarda verilmez, yani ben 3 kez yattım ama hiç birinde trileçeyi bırakın tulumba bile vermediler ki vermezler zaten. Veya köri soslu tavuk, yani böyle bir yemek de vermezler, sıradan bir çorba ve bulgur tarzı genelde verirler.

Size sorum şu, bu olayın nasıl gerçekleşebildiğini düşünüyorsunuz, bizi konuşurken dinleyen biri mi iletmiştir yemek birimine, yoksa bu 2 arkadaştan biri mi direkt iletmiştir, yoksa trilyonda bir ihtimal olarak tesadüf mü demeliyiz ? ki ben bunu kesinlikle tesadüf olarak görmüyorum, bunun arkasında bilimsel ama bir gariplik var.

Lütfen akıl hastanesi deneyimi olmayanlar bunu belirterek yorum yazacaksa yazsın, çünkü o ortamı ve verilen yemekleri bilmeyenler bu konu için sağlıklı yorum yapamaz.

Saygılar.

Bezden santraç tahtası ve taşlar bilirsiniz. Hastanede yatarken bir arkadaştan rica etmiştim o da getirdi. Sabah akşam bir arkadaşla oynuyoruz içerde. Bir genç arkadaş da huysuz. Oraya buraya zarar veriyor sonra bunu ilaç veriyorlar, yarı zombi geziyor. Biz de gezdik öyle ama kimseye zarar vermedik. Neyse benim satranç bezinin üstüne çay dökmüş. Ben de sinirlendim gittim yanına bilerek mi kazayla mı döktün dedim. Bir şeyler söyledi anlamadım boğuk konuşuyor ilaçlardan. Üstüme doğru ayaklarını sürüyerek koşar gibi bişi yaptı. O zaman 26 yaşındayım ayığım. Gel lan gel dedim. İki kişinin kavgayı ayırmak için kollarımdan tuttuğunu hissettim. Yüzüme öyle bir yumruk attı ki. O kadar ilaçla o kadar nasıl sert vurdu anlamadım. Ondan sonra Ordaki nöbetçi doktor özür diledi. Ben özür dilerim deyince, sadece kendini suçlama dedi. İki tane de ben vuramadigim için özür dilerim deyince kızdı bir şeyler söyleyip gitti. Ondan sonra çocuğun yanına hasta bakıcı verdiler, onla gezmeye başladı.

Üst Alt