Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akıl hastanesi olmayan şehirde yatış işlemi nasıl olur?
en yakın şehirdeki ruh ve sinire gönderiyorlar. o şekilde 4 defa yatışım olmuştu. 2 si polis nezaretinde ambulansla 2 side doktor elime yatmam gerektiğini yazan resmi bir yazı verip kuzu gibi gidip yatmamla olmuştu
üniversite hastanesinde yatmak için oradan takipli hasta olmalısın. şehir hastanesindeki doktora gidiyorsan seni üniveristeye yatıramaz anca yan şehirde varsa ruh ve sinire gönderir. üniversiteden randevu alıp oradan takibini yaparsan eğer gerekli görürlerse yatış yapabilirler
Üzümlükekim
, evet öyleydim. Geçen gün tefekkür ederken kalbim hızlı hızlı atmaya başladı ve kalbimden Allah zikri duymaya başladım. Daha doktoruma bahsetmedim. Ama bir anlık oldu başka birşey olmadı. Başka belirti yada durum olmadı.
Bazen insan beyni yanılsayabiliyor ses duyman kalbin ritmiyle birlikteyse bu yanılsama olur. Ama harici bir ses duyduysan bu atağın yaklaştığı anlamındadır. @dreamfail,