Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Akacak kan damarda durmaz dedıklerı budur [O An]

Dangerman

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
selam arkadaslar benım hıkayemde böle..: 2004 nısan bır cumartesı gunu takla atıyorum arabamla, kolum kırılıyor. alçı felan derken kötu bişi yok bı hafta sonra cıkıyorum. arkadasın arabasıyla gene takla atıyoruz. bu sefer belde kırık t7 :( olsun sızlerı tanımazdım bu kaza olmasa herseyde bır hayır vardır dıye dusunuyorum...
saygılar

Geriye dönüp bakıldığında, hep, belanın üstüne üstüne gidilmiş izlenimi doğuyor zihinlerde...

..

zamanı geriye alsalar gene aynı sekılde hızlı yasardım hic birseyden pişman değilim olacagi warmıs kader bu yazımızda böle engelli olmak warmıs Allah sewdigi kulunun canını yakarmıs bu bi test diger dunyada en gusel sekılde yasıcagımızı düsünüyorum...saygılar

engelini sevmek sebep ne olursa olsun
hayatımıza anlam katacak hedefler sebepler bulmakkkk
yeri geldiğinde kendini bile ti ye alabilmekkkk
yaşamak için bu detaylar önemliiiiiiiii :!:
işte budur arkadaşım canın sağolsun :D

BENDENCE SENİ GİBİ DÜŞÜLÜYORUM.
EN GÜZEL SÖYLEDİKLERİ TEŞEKKÜR EDİYORUM.
MİNERVA

ARKADAŞLIK SEVGİSİ VARDIR ŞİMDİ ESKİLERDE KALDI NEDEN ESKİLERDE KALDI NEDEN HATIRLANMADI ARKADAŞLIK SEVGİSİ VARDIR AZDIR DÜNYADA ARTIK BİLEN YOKTUR BU YENİ ZAMANLARDA.

BENCE BUNU DOSTLARI VE DÜNYANI İÇİ Mİ? DIŞI MI?
HANGİSİLİ OLDUĞUNU BİLEMİYORUM.
AMA ALLAH BİLİYOR.

SANA GÜVENİYORUM.
MİNERVA :lol:

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Kaza yüzünden kahretmeyip yaşama sarılman ve bu olayında iyi birşeylere vesile olabileceğini düşünmen çok güzel.

Hep mutlu olursun inşallah...

geçmiş olsun arkadaşım işte 1 saniye sonramızı bilmiyoruz ama her şekilde umutlu olmak hiç bir engelin olmaması demektir bence umudunu kaybetmemen dileğiyle

Dangerman arkadaşım. olaya bakış açın o kadar güzelki.inan böyle yaklaşman çok hoş bence. hemde kazanın üzerinden henüz 2 yıl geçmiş olmasına rahmen.

nişanlım da t.sandalyeli. onun da atlatması 2-2,5 yıl sürmüş. ama bu olayın etkisini atlatamayanlar o kadar çokki. ben bir tane örnek biliyorum mesela. iki yıl geçmesine rahmen kazanın bunalımından kurtulamadığı için hala, onu herşeyiyle seven kıza zarar veren.ve o kadar zaman geçmesine rahmen iyileşme ümidiyle yaşayan.

geçmiş olsun demek çok gereksiz bence.

huzurlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum sana arkadaşım...

Geçmiş olsun arkadaşım .
Negüzel ! Hayata Umutla Bakabilmek

slm

Her serde bir hayır vardır sözüne en çok inananlardım sanırım..

Aslında her kötü olayın içinde güzel bir pencere açılıyorda ya biz göremiyoruz... Yada bakmasını bilmiyoruz...

ama sen bu pencereden bakmıs ve görmüssün.. Bundan sonra da o pencereden bakan güzel bir çift gözün o pencereden hiç ayrılmaması dilegiyle...

tekrar geçmis olsun...

Üst Alt