Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ailem, eğitim ve iş yaşamamım ve başıma gelenler!?

algea

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
21
Selam arkadaşlar. Önce otobiyografimi yazayım sonra anlaşırız. Babam avukatı ama çalışmak istemedi. Emekli maaşı ile beni ve ablamı aynı zamanda okuttu. Ablam zıraat fakültesi okurken zorla tıp okuttular ben ikinci senesinde bu bana göre bir yer olmadığını anlamıştım. Ama üniversitede okurken mühendisliği üniversitede de okuyanlardan daha iyi öğrenmiştim. Askerlik görevini yaparken bile VIP deyip kod yazdırdılar. 94 2024 senesine kadar 30 sene Devoloper olarak ikinci iş olarak kod yazdım.

Doktor olarak işten eve geldiğimde hep güçlü olduğum alana çalıştım. Zorla doktorluk görevimi yaparken hiç boş durmadım. O zaman anlamıştım olanları ne zaman fikirleri geliştirip bitirsem. Bir sebebten dolayı üniversite hastanesinde yatıp biraz tatil verilip kaldığım yerden devam ediyordum. Mühendislik ile ilgili fabrikalarda çalışmadığım için tam anlamıyla anlamıyordum olayları. Ta ki yabancı bir şirkette çalışanana kadar. Ne kadar kozmik olduğunu bana orada öğrettiler. 3 sene çalıştım sonra burnout oldum. Kodlarımı lisanslattım. Herşey bundan sonra başladı.

Aralıksız çalışıyordum. Annem rahatsız olana kadar CHP kadın kollarına gönül vermiş birisi olarak. Annem ve ablamın nasıl birisi olduğunu olaylardan sonra gördüm. Daha önce devekuşu gibi yapacaklarıma odaklanmıştım. Nasıl birisi olduğunu başkaları tanıttı. Ablam ile annem ile aynı evi paylaşıyoruz. ikisinde çok toksik birisi annem narsist Ablam ondan daha ötesi psikopat derecesinde kötü birisi çok geçmeden anladım. Kodlarımı bitirdikten sonra hastaneye yatış yapıldı sonra bakım evine kapattılar.

Tek derdi annemin onun düşündüğü gibi düşünmemem. Döndüğünde yazdığım arşiv ve katalogların hepsini attığını söylediler. Backup hadisleri CD'ler Flashdiskler hepsi Yok olmuştu. Çantada kilitli olarak duran çantalarım bile açılmıştı. 2 senelik el yazması notlarım yok olmuştu. işin ilginç yanı beni bakım evinden aldıktan hemen sonra ablamın son model bir araba alması. Annem daha önce yapmadığı gibi bankaya altın alıyor. Sanki birileri süs payı veriyor. Birileri bendeki dijital materyalleri ele geçirdi olayları susturmak için para ile kandırıyor.

Birde en çok üzüldüğüm üniversitede okurken sahip olduğum artık basılmayan calculus kitaplarım ve en sevdiğim ve diğer anısı olan kitaplarım hepsi ortadan kaldırp aynı şekilde yok etmişler. Sadece geriye Tıp kitapları bırakmışlar. Sanki sana doktor kimliği verdik sadece ona çalışabilirsin. Birileri tıpkı satranç oyunu gibi üzerinde oynamış gibi. En son çalıştığım eski iş arkadaşlarımdan hiç tahammül edemediklerimin işi gibi duruyor. Çalışmalarımı daha önce gizlice desktop tan alıyorlardı. Nasıl yaptıklarını sormayın MP3 cihazları bile hack'leyebiliyorlar. Birileri ya çok para kazandı yada görevinde yükseldi.

Son olayların tek açıklaması daha önce sömürü düzeni takı kodlarım yabancı şirket tarafından lisanslanıncaya kadar bu adam artık işimize yaramaz kurtulalım bu adamdan. ve tüm deliller ortadan kaldırılmaya başladı tam kız işi. isimlerini hepsini biliyorum. inanın başıma gelenler öyle karmaşık ki.

06.11.2022 tarihinde marketten aldığım instant kahve sonrası bir anda düşünce içeriğim 5 dakika içinde kayboldu. Akut demans bile haftalar ve aylar içinde gelişir. Alzheimer bile yavaş yavaş başlar. Bu kadar akut gelişmez. Bu hale nasıl geldiğimi anlattım. Önce ailem tarafından psikolojik tacize uğradım. Sonra 06.11.2022 tarihinde ya ilaç ile hafızamı silmeye çalıştılar. Yada bir beyin pıhtısı oluştu. Olaylar o kadar karmaşık ki Mit'in düşünce kontrollü ve işkence teknikleri bile olabilir. Herşey kontrolleri altında gidiyordu takı 2020 senesinde yabancı bir şirket ile bağlantı kurana kadar Sömürü düzenleri ortadan kalkınca ortadan kaldırmak istediler. Kimse bu adamın dediklerine inanmasın diye şizofreni tehşisi koydular. Bipolar bozukluğundan emekli ettiler bipolar bozukluğun en ağır halı Şizoeffektive bozukluktur. Kitabi bilgiye göre bile tehşis koymadılar. Bir kamu doktoru olmak ne kadar zormuş anlayın sindirme ve bastırma programı içine sokuldum.

Daha önce din hanemi sildirmiştim şimdi tamamen değiştirmeyi düşünmüyorum. Zaten kolay kolay emekli etmezlerdi aldığım uzun istirahat sonrası tekrar işe aldıklarında büyük ihtimalle eski kimliklerdeki din hanesine taktılar apar topar emekli ettiler. Canımdan bezdim bu sene Facebook'tan tanıdığım kız yüzünden tamamen değiştirmeyi düşünmüyorum. Sonra bir daha haber alamazsanız ya öldürmüşlerdir yada intihar etmiş olacağım. Olayın özü sistem tarafından linç edildim. Konya'da ki Ekrem Karakaya olayına benzerlikleri var Bursa'nın Konya'dan çok farkı yok. Olan yaptığım emeklerine oldu. Ne kadar illegal olduğunu bilemezsiniz sanayi casusluğu gibi. Vesayet altında olmasam Avukat tutup hakkımı arayacağım. Kamuda çalıştığıma pişman oldum sonra yabancı fabrikalarda çalışırken linç edildim.

Bunca olaylara rağmen aklımda tamamlamak istediğim projeler var. inanın burada bitireyim başıma daha kötüsü aynen başıma gelir. Ya Amerika'ya gideceğim orada çalışacağım yada burada kalifiye vasfımı kaybedip çürüyüp gideceğim askerlik yapan varsa heke ayırmak deniyor. Neymiş bu kamuda çalışmak ve din hanesine taktılar. Ve ablamın bir ajan olduğunu düşünüyorum. Pasaportu bile var
Bana yapılanları unutturmayacağız hatırlatacağız.

@algea, Yazılanların hepsini okudum. İnan çok sürükleyiciydi. Yanlış anlama teşbih de hata olmaz, bu yaşadıkların gerçek mi? Yoksa hayal dünyan mı? O kısım tereddütte düşürdü beni! Yurt dışına çıkmak istediğini söylemişsin ama hakkında vasi kararı varsa yurt dışına çıkamazsın. Önce Ahkamı şahsiye mahkemesine veya sulh hukuk mahkemesine kısıtlılığın kaldırılmasın ilişkin dava açarak medeni haklarını eline alman lazım. Ondan sonra diğer hususlar ayrıca konuşulur.

Burada birşey yaptırmadıklarına göre pek hayal dünyası değil gibi gözüküyor. Developer olarak biraz yeşillik biraz su ve bilgisayar her yer evimizdir. İllaki yurt dışına çıkış yapmama gerek yok. Sahip olduğum bütün dijital aygıtlar hata mesajı veriyor. Canımdan bezdirdiler.

İlginç elindeki kanıtlar neler anlattıklarının gerçek olduğuna dair kanıtların var mı varsa göster gereğini yapmak için kamuoyu oluşturalım

Üst Alt