Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimliği monoküler ehliyet raporu veriyor mu?

dağ

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
arkadaşlar herkese merhabalar mönokuller ehliyetli arkadaşlar daha önce aile hekiminde yıllık kontrol rapor veriliyordu acaba halen devam ediliyormu

Aile hekimleri ehliyet raporu veremiyor artık.. Sizin göz hekiminden almanız gerekiyor bu raporu..

devlet hastanelerimi sadece yetkılı

Raporu dilediğiniz her yerden alabilir ve en yakın trafik müdürlüğüne götürüp işlettirebilirsiniz...

heryer derken aile hekımındende alabilirmiyiz tsk

daha önceleri alınıyordu acaba yenimi değişti

Evet yeni değişmiş.. Nisan ayından itibaren ehliyet raporu verme yetkileri iptal edilmiş.. Her ilde uygulamaya geçmiş midir bilemem, değişiyor çünkü..Bizim aile hekimliğimiz veremiyor rapor.. Deneyin isterseniz.. Ama sonradan uğraşmaktansa daha garanti bir yerden almak iyidir.. Özel hastanelerden de alınıyormuş bu rapor..

Ek Bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/oze...i-gereken-rapor-nerden-ve-nasil-alinacak.html

5 gün evvel aile hekiminden aldım. bir fotoğraf yapıştırdım. trafik şubeye götürdüm kabul ettiler. illere göre fark edebilir.

Monoküler sürücüler için aile hekimleri ve/ya kursların anlaşmalı olduğü yerler rapor veriyor ve emniyet bunu sorun etmiyor. İstisnalar duysak da, çok büyük çoğunlukla bu şekilde uygulanıyor....

Üst Alt