Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekiminin sürücü sağlık raporu için hastaneye sevki kaç gün geçerli?

anonymous

Aktif Üye
Konular
292
Reaksiyonlar
314
Aile hekiminin sürücü sağlık raporu için hastaneye sevki kaç gün geçerli?

Sevk belgesi olmadan da hastanenin heyet sekreterliğine gidip sürücü sağlık raporunu çıkartacağınızı belirtin var olan hastalıklarınızı söyleyin ona göre poliklinikleri yönlendirecek ve ücret alacak hasta olduğunuz kısım hangi poliklinik ise sonra o doktor ilçe sağlık müdürlüğü içerisinde bulunan trafik ilk komisyonuna sevkini yapacak elinizdeki raporlar ile il trafik müdürlüğündeki trafik komisyonuna gideceksiniz orada randevu oluşturup randevu günü gidip komisyona gireceksiniz komisyonda bir makine mühendisi ve bir doktor sizi muayene edecek ona göre nasıl bir araç kullanacağınıza göre kodlar yazılıp ertesi gün ehliyetinizi çıkartacaksınız bu kadar

@mehmet-41, hocam ben aile hekiminden tek doktora (psikiyatriye) sevk alıyorum. Hastanede sürücü sağlık raporu tek doktor için geldiğimi söyleyip para yatırdıktan sonra doktora gözüküyorum. Doktor zaten çıktı verip onunla araç kullanabiliyorum. Sorum aile hekiminden aldığım sevk kaç gün geçerliydi?

Anladım verilen belge ile ilgili tarihi itibari ile 5 gün geçerli olarak biliyorum ancak sevk almadan direk kendinizle işlemi başlatabilirsiniz

Üst Alt