Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Aile hekimim askerlik muayenesi için tedavi gördüğüm hastaneye sevk edebilir mi?

cemersever

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar,

5 senedir psikotik özellikli bipolar bozukluk tedavisi görüyorum tecil süremin bitmesine bir kaç ay kaldı ben aralıkta tecilimi bozup heyet işlemlerine başlayacağım, tedavi gördüğüm hastane izmirdeki askeri heyet yetkisi olan hastaneler arasında, aile hekimime beni hangi hastaneye sevk edeceksiniz dediğimde il sınırları içindeki askeri heyet yetkisi olan herhangi bir hastaneye sevk edebilirim dedi. bende TSKnın yayınladığı listeye baktım tedavi gördüğüm hastanede var. Ama yine benim kafama takıldı, tedavi gördüğü veya heyete girmek istediği hastaneye sevk isteyebilen oldu mu,?

@cemersever, Sistem en yakın ve uygun hastahaneyi otomatik tanımlıyor senin veya doktorun hastahane seçme şansın yok.

Ama sevk aldığın hastahane muayenede bazen tedavinin sürdüğü hastahaneden tedavi geçmişini ve durumunu anlatan yazı isteyebiliyorlar.

Üst Alt