Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ağır psikolojik rapora uygun kamuda hangi kadro vardır?

ridvan29

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar epıleptlk şizofreni hastayım raporum yüzde 80 ağır serviste 1 hafta dayanabildim çalışabilir kısmını dozeltmedller asosyal olarak çalışabileceğim hangi memurluk var nereyi yazim

raporunuzda istihdam kısmı işaretli veya çalışabilir ibaresi varsa ise hizmetli veya düz memur olabilirsin. yok ise de işaretli rapor çıkartmanız sartıyla olabilirsin. hangi kurum olursa olsun hangi birimde calısacagınıza amiriniz karar verir. atandıgınızda durumunuzu anlatırsanız zorlamazlar. sizi uygun bir birimde görevlendirirler. bu konuda hangi yeri nereyi yazayım gbi. sorular doğru değil. atandıgınız takdirde size uygun iş tahsisi yapılır o yüzden cok kafaya takmayın.

Son düzenleme:
ösys sınavı

arkadaşlar bu sorumu cevaplarsanız sevinirim ben van tıbbı 4 te biraktım sonra yüzde 80 zihinsel engelli raporu bağladılar bana epileptik şizofreni hataya geçiş yapmak istiyom sınavlada olabiir benden tekrar heyet raporu isterlermi kaydım halen vanda devam ediyor yüzde 80 englliyim diye sınıfa almamazlık yaparlarmı ona göre sınava hazırlanacam

yatay geçiş için sınava hazırlanayımmı sayın hocam

Üst Alt