Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adliyede memurum. Nokta tayin istesem, sonra lisanstan yeniden girsem..?
simdi sorum şu ilk atamada muhendıs olarak atanamadım, şu anda adliyede memurluk yapıyorum ,bu yuzden nokta tayın ıstemek ıstıyorum, simdi ben nokta tayin istersem, tekrar lisanstan girdiğimde nokta tayın hakkım olur mu ?
Mühendissin adliyede teknik hizmet olmayan bir kadroda memurluk yapıyorsun ve başka bir yere nokta tayini olmak istiyorsun mesela o hangi nokta Nokta tayini derken neyi kastediyorsun acaba? Zira nokta tayini demek gitmek istediğin kadronun tam adresini vererek gitme isteğidir. Mesela Pendik Belediyesi Başkanlığı, Sosyal İşler Müdürlüğü V.H.K.İ. gibi tam olarak işaret edersin tayin istiyorum ama tam olarak şurayı dersin dilekçende. İstediğin kadar nokta tayini isteme hakkın var ama olur mu bilemeyiz?
Ben de adliyede memurum il içi tayin istedim şu an 7. ayım dolmak üzere
O yüzden savcı henüz asaletin onaylanmadığı için tayinin olmaz dedi müdüre yönlendirdi.
O da 1 ay sonra tekrar değerlendirilecek dedi, bekliyorum henüz olmadı yani
Savcıya bakıyor olay siz dilekçenizi yazın
Plumeria tayinin olurda niye boyle yapiyorlar belli değil. Adliyede ayni donem basladiklarim baslar baslamaz dilekcelerini vermislerdi. 1-1.5 ay icerisinde cikmisti hepsinin. İl ici de disida. Kotu olmus sizin icin
Plumeria birde kurumlar memur kaybetmek istemezler özellikle çalışan memuru bununda etkisi var, inşallah en kısa zamanda olumlu sonuçlanır tayin talebin.