Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli vaka olarak hastaneye yatmam EKPSS ile atanmama engel olur mu?

_ozgur34

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 1 sene 5 ay önce psikolojim bozuldu ve birisiyle kavga ettim çok hafif yaralama oldu bu olay polise intikal etti polis beni adli vaka olarak hastaneye yatırdı ikinci kez hastaneye yattım ilkinde ailem yatırmıştı adli değildim neyse 22 gün hastanede kaldım ve hastane bana şizofreni f29 tanımlanmamış organik olmayan psikoz teşhisi koyup % 40 oranında çalışmasını sürekli yapmasını engelliyecek hastalığı yoktur raporu verdi 2 senedirde hiçbir olay yaşamadım ne hastalıkla nede sosyal yaşatımla ilgili allahıma binlerce şükür olsun neyse arkadaşlarım ben hastaneden çıktıktan sonra mahkemeye çıktım ve hakim bana raporum doğrultusunda ve daha önce sabıkam bulunmadığımdan ötürü bereat kararı verdi sabıkam tertemiz durumda ama adli vaka olarak hastaneye yatmam ekpss ye girmeme ve memur olarak atanmama engelmi bu kafamı kurcalıyor cevaplayan arkadaşlara şimdiden sonsuz teşekkürler :)

Son düzenleme:
Cevabın için sağol paranoya kardeşim e-devlettede bişey yok sabıkadada.

ozgur_34 kamu kurumlarına girmede adi suçlar(hırsızlık,kaçakçılık vb.) bunlardan hüküm bulunmaması gerekir diğer hususlarda 1 yıl ve üstünde ceza alınmaması şartı vardır sabıkanız temizse gbt taramanızda da herhangi bir şey yoktur nitekim bu hususu adli sicil kağıdında da görebilirsiniz.Kimliğinizle adliyeye gidiniz ve arşiv kayıtlı sabıka örneğimi istiyorum diyin ikisi de temizse ''ki temizdir'' sıkıntı çıkmaz hiçbir kurumda.

Kardeşim sağol sende içimi rahatlattın vallahi adli sicil kaydı bugün aldım ne arşiv nede sicilde bişey yok tertemiz allahıma şükür.

Aynen kardeşim teşekkür ederim bana vakit ayırdığın için hayırlı geceler :)

Deep_blue abi seni arkadaş olarak ekledim kabul edermisin sana özelden bi kaç soru sorucamda yardımcı olabilirmisin acaba :)

Üst Alt