Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli Tıptan koklama kaybından ya da tat alma kaybından rapor alan var mı?

Konular
18
Reaksiyonlar
0
bende koku alma nirdeyse hiç yok. tat almamda da kalıp var.
özür oranı cetveline baktım, orda her biri %3. ikisi de varsa %6 oluyor.

adli tıpbın kullandığı "MESLEKTE KAZANMA GÜCÜ KAYIP ORANI TESPİT CETVELLERİ"nde Koklama ve tatma duygularının azalması %10 olarak görünüyor.
adli tıptan konuyla alakalı rapor alan oldu mu hiç?

kafası kırık
evet onun avukatına verdim fakat avukat o kadar çok hatalar bulduki dosyada iş kazası aylığımı bağlattı %25 üzerinden davayı açtı dava tarihi eylül ekimi bulur dedi şubat ayında açtık davayı tam 5 yere bu arada kaza tarihinde benim aldığım aylık ile sigortaya yatan aylık arasında uyuşmazlık çıktı primlerim daha düşük çıktı bunun içinde yönetim kurulu karar yazılarını gönderdik sgk ya prim değerlerin artıtırlması için tabi bu iş kazası aylığımı yükseltecek emekli aylığımı sigorta tazminatımı ve ikinci dava açtı maluliyet durumuna itiraz diye zaman kaybetmemek için sigorta şirketinden mafre sigorta ihbar olunan diye pamukkale turimzi suçlamış daha dava başlamadan pamukkale eskişehir sgk ihbar olunan diye bir şey yazmış daha dava başlamadan kıvırmaya başladı sigorta şirketleri bu arada sağ omzumda sakatlı artık oda hareket kısıtlığı oluştu birinci davamızda mauliyet için zaman kaybetmek istemedik maluliyet belirlenmesi için ikinci davayı açtık zamandan kazanmak için adli tığın belirleyeceği oran 25 üstünde gelir ise sgk yı direk etkilecekmiş sgk kontrollü verdi maluliyetimi bu yılın sonunda yeniden kontrol var yine sgkl iş kazası aylığımı hatalı bağladı bunada itiraz ettik okadar çokki hatalar onun için şu kadar tazminat bu kadar tazminat olur diye bir şey konuşmadık bu arada ötv indirim ile araç almak için bir kursa kayıt oldum sağlık kuruluna girmem gerekiyormuş daha girmedim zamanım var haziranın başında girmeyi düşünüyorum otomatik vitesli araç kullanbilir ibaresi olursa benim için çok iyi olcak ama forumlarda örneğin ben bu hakkı elde edersem otomatik vitesli araç kullanabilir diye benden başkası aracı kullanabilirmi

Üst Alt