Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adli tıp rapor sonucu (ATK) ne kadar sürede çıktı?

Antalya11

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
3
Merhaba adli tıp raporlarınız kaç ayda geldi sol el parmak ampute benim tıp ilk başta %42 verdi sonrasında %31 e düşürdü mahkemede adli tıpa sevk etti 09.07.2025 de heyete girdim ama bugün oldu hala sonuç gelmedi bilgisi olan varmı neden bu kadar uzun sürdü

Bende İstanbul adli tıp kurumuna gittim mahkeme gönderdi 2025 8 ay15 inde gittim hala sonuç Yok mahkemem vardı adli tıp kurumu raporu göndermediği için 3 ay ertelendi Allah yardımcımız olsun bende belden yüzde 34 meslek hastasıyım

Aynen benimde ilk raporum meslek hastalığı değildir diye geldi benim avukatım itiraz etti 15/08/2025 te İstanbul adli tıp kurumuna gittim muayene oldum hala gelmedi bekliyorum mahkeme 2018 de açıldı hala sonuçlanmadı Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim

@ahmetyzgt, rica ederim kafanıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz.

@Antalya11, Atk raporuna itraz oluyor Atk’ nin bir üst kurulu var oda Atk 2. İhtisas üst kuruluna gidiyor. Ondan sonrası zaten yok son merci orası.

@ahmetyzgt, @Müslüm21, Arkadaşlar size tavsiyem ve önerinlerim şunlar; Atk dan gelen rapora iş veren itraz edecektir muhtemelen ama sizde kesinlikle itirazda bulunun çünkü itrazda bulunmadığınız zaman temyizde dosyanız bozulacaktır oradan da 1 sene kadar bir kaybınız olacaktır. Bu yüzden bozulan dosyaların olduğunu biliyorum.

Son düzenleme:
Üst Alt