Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adaylara yaşadığımız iller hakkında bilgiler/paylaşımlar/öneriler

Konular
25
Reaksiyonlar
1
Benim umudum yok. Umudu olanlara yoldaş olayım :) Bursa ve Eskişehir hakkında bilgiler verebilirim. Önce Bursa;
Bursa'da ulaşım sorunu pek fazla yok. Engellilere ulaşımı tamamen ücretsiz.
Yerleşim sorunu oldukça fazla. Kiradan bahsediyorum.
Ortopedik engellilerimiz için pek fazla imkan yok diyebilirim -şehir merkezinde bile kaldırımlar,tümsekler oldukça yoğun- ama örneğin metro ile ulaşımı sağlayacaksınız, burada asansör imkanımız var. Atandığınız yer yakınsa tadından yenmez :)
Büyük şehir olduğu için hayat şartları kolay değil, çok kalabalık ama insanlarımız iyi ve duyarlı.
Kurumlar dağınık bir biçimde yerleştirilmiş. Ya tamamen merkezde olursun ya da ücra bir köşede.
Gezilip görülecek yerimiz çok fazla. Uludağ'ımız, camilerimiz, müzelerimiz...
Oldukça pahalı bir şehir. Mutlaka adapte olmakta sorun yaşanır ama alışırsan da gitmek istemezsin :)

bursada da izmirde olduğu gibi engelli kartıyla ücretsiz mi ulaşım ? onu mu demek istediniz nasıl oluyor

teşekkür ederim bursaya nerdeyse her sene giderim öyle bi hizmetten haberim yoktu

Üst Alt