Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adanayı tercih edecek lisans mezunları kimler?

redeye

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba Adana yazacak olan lisans mezunu arkadaşalar var mı aramızda.

atabay

hocam puanınız kaç acaba ve tercih sıranızda kaçıncı adana.

hocam 82 puan benim de ilk tercihim adana hakkımızda hayırlısı etrafınızda duyduğunuz var mı başka adana dan giren veya yazacak lisans mezunu

Amin.yok hic duyduğum tanımıyorum benden başka giren.böylelikle sen beni ele din hayirli olsun kardesim.ben adanada yasiyorumda baska illere gitmem biraz beni zorlar.diger tercihlerin nedir acaba

Bu sene şansımıza maalesef üniversite kadro açmış adana da işin açıkçası çakılı kadro olması maaş olarak en düşük kurum olması ve çalışma şartlarının çok iyi olmaması nedeniyle ömür boyu adana da kalmak isteyen arkadaşlar mecburiyetten tercih edebilir yoksa elle tutulur pek bir yanı yok ben hayal kırıklığına uğradım görünce :( belki tercih yapmayıp 2. atamayı bekleyebilirim haftaya kadar tam şekillenir tercih durumum ama ya sadece üniversite yazacağım ya da 2. atamayı bekleyeceğim.

Nereleri n döner sermayesi var.yok acaba redeye

hocam düz memurluklar hemen hemen her yerde aynı maaşı alır döner sermaye ve sds yani sosyal denge tazminatı olan memurluklar ise biraz daha yüksek ücret almaktadırlar. sds belediyelerde alınıyor mesela fakat belediyelerde çakılı kadro olmasından ve siyasi yerler olmasından dolayı şansa kalmış kurumlar, iş burnunuzdan da gelebilir daha yüksek maaş almanın avantajını da yaşayabilirsiniz, mesela hastanelerde döner sermaye alındığını biliyorum fakat bazı yerlerde memurları listeye eklemiyorlar diye duydum bu durumda hastane ortamında çalışmak ne derece mantıklı bilemeyeceğim, spor genel müdürlüğünde ek görevlendirme ile daha yüksek maaş alınabiliyor ama amirin inisiyatifinde bir durum gümrük de ve trt de çalışan arkadaşlar biraz daha fazla maaş alıyorlar bildiğim kadarıyla ama seçim yaparken hem kurum hem gidilecek nokta yer önem arz ediyor. atanan arkadaşlar çok fazla maaş paylaşımında bulunmadıklarından detaylı bilgi alamıyoruz maalesef kapalı kutu oluyor.

adana yazan lisans mezunları.

arkadaşlar tercihler bitti artık puanlar kaç acaba açıklanmadan önce anlamaya çalışalım bari şansımızı :)

Üst Alt