Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adana Numune Hastenesi 22 Aralık'da heyete giren var mı?

Konular
6
Reaksiyonlar
0
22 aralık da heyete girdim bir ay sonra gel al dediler ama bugün gittim hala çıkmamış rapor.. haftaya gel dedi ...korkuyorum uzar diye sınava gireceğim çünkü şubatta başvurular başlıyor !:(

en fazla 1 haftada verilmesi lazım neden bu kadar uzamışki ben devlet hastanesinden geçen yıl aldım 1 haftaiçinde verdiler

merhaba serra bende adana numune hastanesinde kasım 17 de heyete girdim 1 ay sonra gel al dediler raporu aralık 17 de gittim daha çıkmadı dediler 4 gun snra tekrar gittiğimde çıkmıştı rapor. korkmana gerek yok en fazla 1 hafta kadar gecıkme olur basvurulara yetişirsin...

hakem hastanesi olduğu için sanırım çok kalabalıklar sadece o gün heyete giren 100 kişi vardı heyet haftada iki kez toplanıyor sanırım yetiştiremiyorlar ...sadece korktum sınav başvurusuna yetişmez diye ...haftaya tekrar gel dedi inşallah alırım

Bende Adana numune hastanesinden %72 oranında rapor aldım o zamanlar bir bayan vardı benim hastalığım ile ilgili alan bilgisine sahip olmayan nasıl başardı hatırlamıyorum ama %52 'ye kadar düşürmüştü. Raporu ret edip kendi bulunduğum ilden tekrar aldım. O zaman bana da 1 Ay sonrasına gün verdiler gittiğimde 1 Hafta sonra tekrar gel demişlerdi ve gittiğimde raporu almıştım. Sizi korkutmak inşallah hayırlısı ile alırsınız. Bu tür aksilikler benim hayatımda her zaman olur Rabbim beni böyle imtihan ediyor çünkü hâlâ bu tür durumlara dayanamıyorum oradan biliyorum. Yıl olarak 2010 olması lazım.

Üst Alt