Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

Kartal adliye gözümüz aydın imzalar tamamlanmış Ankara postaya vermiş bugün

hadi hayırlısı kardeşim, darısı başımıza gerçi bugun aramadım belki İstanbul adliyeside onaylanmıştır...

Posta ne kadar sürerki? bu hafta arasalar süper olacak...

Işe başlayan arkadaşlar, şu durumlar hakkında bilgi verirlerse iyi olur;

-Engeliniz nedir, hangi birimde ne görev verildi?

-Ilk günlerdeki tecrübeleriniz, yaşadıklarınız.

-Servis, kimlik vb. olanaklar.

-Verilecek eğitimin zamanı hakkında bilgi verildi mi?

-Tebligat geldi mi, yoksa orada mı aldınız?

sincan adliyesi hala bekleyişe devam.

Son düzenleme:
goktug61;

Aynen kardeşim. Köprüyü geçene kadarmış.:)

GOZ;

bugün yine aradım hala evraklar inceleniyor diyolar. 6 Aralık'tan beri inceleniyor hücrelerimize kadar indiler inceleye inceleye....

3 hafta sürüyormuş bakanlıkta inceleme. ocak 21 e kadar bekleiyişe devam

o yalanı kim dedi sana :) 6 Aralıktan beri Ankara da evraklar 25gün oldu 3haftayı geçti?

bakırköy adliyesini kazanan arkadaşlar varsa bi haber çıktığında yazarlarsa iyi olur

bakanlığı aradım ordan dediler. olabilir zaten bende güvenmiyorum devlete . Ama elden de bişe gelmiyor kardeş

Arkadaşlar hadi gözünüzaydın bende atanmıştımda konuyu yeni gördüm.Ben lise mezunuyum ve de lisans mezunu biri daha var ikimizde bugün işe başladık.Memur olarak atandık.Kocaeli adalet bakanlığındayız.Haftaya kadarda herkesi çağırırlar diye düşünüyorum. :)

Posta birimindeyim.Başka bakanlıklara gidicek olan evrakları postalayıp adresi yazıp pttye veriyoruz.Gayet kolay bir işlem.Başka sorunuz varsa alabilirim.Memnuniyetle cevaplarım.

3 şubatta başladım işe, ankara batı adliyesindeyim.işim çok rahat ama çok fazla gıybet oluyor. Bundanda çok rahatsızım. Adamın yüzüne gülüyorlar arkasından verip veriştiriyorlar.

aliye öyle işte batı adliyesi ne sincan adliyesimi batı adliyesi yoktu ki tercihlerden merkez ve sincan vardı :( :):confused:

Üst Alt