Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet bakanlıgı kazanadım, rapor magduruyum!?

nurse1988

Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
0
nican ayında aldıgım heyet raporunda istihdam ve çalışabileceğim alanlar işaretlenmemiş bakanlık kabul etmedi yeniden rapor için bende 200 tl istediler.
peki bu yönetmelikte bunların bu alnları doldurma zorunlulugu varmıdı madde olarak dava açıçam para istiyebilirmi bir daha

kardeşim bu yönetmelikte yok ama muhtemelen adalet bakanlığın istediği rapor başka bir rapor. senin özürlü raporun değildir. H sınıfı ehliyeti gibi özel bir rapordur. 200 tl istemeleri normal bu tip raporlar üçretlidir H sınıfı ehliyeti alabilir raporu benim hastanemde 160 tl bu rapor ne kadardır bilmiyorum. istemeleri normal...

1- Kurumların rapor isteme hakkı var, hem yönetmelik gereği hem de DPB görüşü...
2- Muhtemelen üniversite hastanesinden almaya çalıştın, onlar rapor ücreti istiyor, akülü araç raporu için bile para istiyorlar artık... eğer öyle ise, raporu alın, sgk ya şikayet et üniversiteyi rapor ücretini geri alırsınız...

üniversitelerde rapor ücreti istemelerinin sebebi önüne gelenin engelli raporu çıkartmaya çalışmasıdır. çoğu kişinin de engelli raporu yüzde 40 altında kalıyor. yüzde 10 rapor için bir sürü iş gücü ve kaynak boşa harcanıyor. Ama daha önceden engelli raporunuz var ise ( yüzde 40 ve üstü) yeniden rapor çıkartmak ücretsiz

şimdi benim engelli raporum vardı zaten %42 sonra benim çalışma alanları çalaışabilir raporu yazımyormuş arkasında varda değerlerndirlmemiş..sonra bakanlık kabul etmedi bende hastaney gittim tekrar heyete soktular beni tüm branşlardan tetikler oldum birde 200TL ALDILAR PSİKOLOG ORANUM OLMAMASINA RAGMEN MMPI TESTİ YAPTI NE OLDU BAYRAMDAN SONRAYA KALDI ŞİMDİ ADALET BAK.İPTAL EDERSE NAPCAZ...

Üst Alt