Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Açıköğretim Lisans okuyorum. EKPSS'ye Önlisans'tan girebilir miyim?

xact

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhaba. Açıköğretimden lisans üniversite okuyorum. Üçüncü sınıfım. EKPSS'ye önlisans'tan girebilirmiyim? Lisans'tan ayrılıp önlisans diplomamı tek bir dersi veremediğim için alamadım. Yine de önlisans diplomasını alamadan önlisans'tan girebilirmiyim sınava?

Girebilirsiniz mezun olabilecekler kategorisinde sinava girersiniz ama diplomanizi almadan tercih yapamazsiniz. Yapsanizda atamaniz gerceklesmez.

Daha önceden bir önlisans programından mezun olduysanız girebilirsiniz ancak lisanstan önce önlisans okumadıysanız. Liseden girebiliyorsnz. Lisanstanda girebilirsin ama mezun olmadan tercih yapamazsn sınav puanın 2 yıl geçerli olacagına göre son atamaya kdr mezun olabilirsiniz.

Hayir onlisans olarakta girebilir. 2 yil tam bitince 120 kredi tamamladiginizda lisans bolumunden ilisik kesip 2 yillik diplomasini alabiliyosunuz. O tek dersi verip diplomanizi alip oyle tercih yaparsiniz

mezuniyet belgesi alırsınız geçici onunla tercih yapabilirsiniz sınava girmeye hakkınız var deneyin

EKPSS'ye önlisans'tan mı yoksa Ortaöğretimden mi girmek daha avantajlı?

Açıköğretimden lisans okuyorum. Üçüncü sınıfım. EKPSS önlisanstan mı girmem yoksa ortaöğretimden mi girmem daha mantıklı olur? Bilgisayar programcılığı yani meslek lisesi mezunuyum.

önlisanstan girmen daha mantıklı bende aynı bölümü bitirdim şuan memurum hem giren az hem puanıda daha düşük

Üst Alt