Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Abizol kullanan var mı?

Clopixol Depot vurdurmayınca hafif negatif belirtiler geliyor. Demek ki negatif belirtilere iyi geliyor .

Herkese merhaba abizol 5 mg ilac hakkinda ne dusunuyorsunuz

@Emir sahin, abizol 5 lik 20 gündür içiyorum hissetmedim bile ilacı hiç içmemiş gibiyim zaten bir daha yazdırmam gerekte yok .

Merhabalar abizol 5 mg kullanan oldu mu olduysa bile Yan etkileri falan var mi vb.

Bana birkaç gün önce yazıldı. Aynı marka aynı miligram. Ben bir yan etkisini görmedim.

@Pickle, 5 mg ı 20 gündür kullanıyorum ben yan etkisini bırak etkisini bile görmedim .😃

@sokr@t, ne için yazılmıştı? Tedavi etmesi için mi yoksa canlandırıcı etki için mi?

@Pickle,
Prozac ı kullanmayı kesmiştim takıntılarım arttı tekrar kullanmaya başladım ve doktora gittim prozac a devam et dedi bunu da biraz daha erken toparlayayım diye takviye olarak mı neden verdi artık zaten 1 ay kullan değerlendiririz tekrar dedi bitsin bir daha yazdırmayacağım.

Atak sonrası depresyon var dedim. İGNİS(aripiprazol=etken madde aynı) yazdı iğnesini ise Abilify Meintena olarak hali hazırda kullanıyordum.
30 MG civarı arada bir ani iştah açılması gizli şeker tetiklemesi yapar.
*** 5 Mg yan etkiden pek söz edilemez açıkcası.

Clonex ve Ledason kullanıyorum,
Doktorum Abizole geçmeyi uygun gördü, ve geçene kadar Ledasonun dozu düşecek. 3 antipsikotik ağır gelmez mi? Ben mi yanlış anladım acaba doktoru? Öldürür mü?

@İçgörüsümaxolan, Mecbur öyle yapılacak biraz sarsabilir geçiş döneminde.

Sende bilirsin ki antipisikotikler azaltılarak bırakılıyor birden bırakılmıyor anca düşük başlangıç dozundaysa birden kesiyorlar.

Kesilecek olanı azaltılıyor diğeri yavaş yavaş artıyor ama kesilme işi çokta uzatılmıyor birkaç hafta içinde tamamen kesiliyor.

Clonex devam mı edilecek yani clonex+Abizol mu kullanılacak?

Bende seneler önce hafıza kaybı için cymbalta tegretol ve abifily kullandım 1.5 yıl işe yaramadı ama ondan sonra ne zaman üzerimde baskı bunaltı hissetsem atak havale gibi evde oturamaz oluyorum güneşe çıkamaz oluyorum antideresan kullanmadan gecmiyor 8 yıl oldu bırakalı 4 kez atak geldi sanırım Abifily sebep oldu ruhsal hasta oldum

Prozac ı 6 ay kullanmamıştım takıntılarım artınca kendimi de kötü hissedince prozac a tekrardan başladım 52 gündür prozac içiyorum ama doktora gittiğimde takviye olarak mı artık nedendir abizol 5 mg. yazdı 27 gündür de onu içiyorum gayette iyiyim takıntıdan eser kalmadı acaba prozaca tekrar başlamam sayesinde mi yoksa abizol sayesinde mi bunu bir bilebilsem ne iyi olacak çünkü abizol ü tekrar yazdırma konusunda kararsızım ocak ta ilaç raporu yazdıracağım prozac ve cedrina nın yanına abizol ü de eklesem mi doktora sorayım.

@sokr@t, ben de abizol kullandığımdan beri eskisi gibi her şeye ağlamadığımı fark ettim. Doktora bırakmak istiyorum dicektim, senin mesajını okuyunca fark ettim

@Pickle, prozac a başladım ondan mı takıntılarım bitti diyeceğim ama prozac kullandığım halde takıntı yaptığım ve sinirlendiğim bir olay vardı prozac ı hatta o yüzden işe yaramıyor diye bıraktım şimdi tekrar başladım abizol le birlikte ama bu sefer hiçbir şeye sinirlenemiyorum bunu hissettim mesela aklıma gelen beni sinirlendiren durumlar aslında kızılacak sinirlenecek şeyler değilmiş gibi .:unsure:

Üst Alt