Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%98 raporla araç alabilir miyiz? Prosedür nasıldır? Kredi alınabilir mi?

süleyman erdem

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikler Herkese Merabalar. Benim Doğuştan Engelli İki Ablam.Var.Birisi %99 Raporlu.Diğeri İse %98.Raporu Vardır.Ve Bir Araç Almak İstiyoruz.Bunun İçin Yapmam Gerekenler Nedir.Acaba Yardımcı OLurmusunuz.Bakım Maaşına Taşıt Kredisi Alabilirmiyiz.? Bilgilendirirseniz Sevinirim Peşinat Vermemmiz Gerekir mi? Aracı Alırken.Yardımlarınızı Bekliyorum..

süleyman erdem Bakım maaşına kredi çıkması gibi bir durum söz konusu değildir, Çoğu sigortalı çalışan engelli bireylere bile araç kredisi çıkmıyor.

anladım teşekkurler. şuanda ödediğimiz bir kredi var. 5 Bin Çektik.Tebden.Maaşı Tebden Alıyoruz.

1 ay önce çektim bankalar sistem değiştirmiş engelli araç kredisine fatura bedelinin %50 sine kredi veriyorlar

süleyman erdem

Kardeşleriniz zihinsel engelli ise ve yaşları 18'den büyükse, vasi tayini gerekir araç alırken.

süleyman erdem

Kardeşleriniz zihinsel engelli ise ve yaşları 18'den büyükse, araç alımı için hakimden ek karar çıkartmanız gerek. Hakim izin vermeden alım yapamazsınız. Aynı şekilde, aracı satarken de hakimin onayı şart (sattıktan sonra para kardeşinizin hesabına ytar ve her harcama için hakim onayı aranır)

Üst Alt