Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%98 oranında raporu olan halam adına ÖTV'siz araç alımı prosedürü nasıldır?

koraycannn35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar hepinize merhaba ...benim halam yüzde 98 oranında engelli...kendisi bizimle yaşıyor , yani ikameti bizde....

-ben onun kaçıncı derecesi oluyorum....
-onun adına araba aldığımda , kendisinin arabada olmaması sorun olur mu ? (herhangi bir trafik çevirmesinde)
-arabanın liste fiyatı 59 bin tl.....bana 43 bin tl fiyat verdiler bu fiyat normal mi ?
-arabanın ruhsatta halamın adına olması gerekiyormuş , bu doğru mu ?...
-kaskosunu hangi fiyat üzerinden yapacağız....

bu sorularıma cevap verirseniz size minnettar kalırım...forumu çok araştırdım ama tam alamıyla doyurucu cevaplar bulamadım....ayrıca sizin tavsiyeniz varsa şimdiden çok teşekkür ederim..

saygılar..

Verg istisnalı araç alabilirsiniz.

% 90 ve üzeri raporu olan kişi adına alınan aracı istisnasız herkes kullanabilir. Artık hiç bir kısıtlama kalmadı bu konuda

Araç fiyat için bir çok bayiiden fiyat alın. 200-500 TL arasında oynar bayiiiler arasındaki fiyatlar. En uygununu alırsınız.

Araç halanınızın adına alınır, rusat onun adına olur ve tüm mülkiyet hakkı da onundur (vefatından sonra tüm hak varislerine ortak hissede geçer)

Kasko için sigorta şirketleri ile oturup detaylıca konuşun ve poliçeniz ona göre hazırlansın: http://www.engelliler.biz/forum/oze...kasko-uygulamasi-hakkinda-tecrubeleriniz.html

merhaba benmde bı sorum olacak benm %100 raporum var kardıyovaskuler ehlıyetımde var acaba ötv siz araç alıp kendım kullanabılırmıyım cevaplarsanız sevınırım ..

Bülent Bey iyi günler

Benim de vergi indirimli taşıt alımıyla alakalı bir maruzatım var.

21 aylık bir kızım var, spina bifidalı. Onun adına taşıt almayı düşünüyorum. Yarın heyete girecek.

Ama geçen gün doktorlardan biri: Kızınız 2 yaşından küçük olduğu için olumsuz bir sonuç çıkabilir ve rapor alamayabilirsiniz gibi birşeyler söyledi

Var mı böyle birşey, neye dayanarak (mevzuat anlamında) böyle bir şey söyledi?

Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim

Üst Alt