Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%96 raporlu kişi adına araç alımında mahkeme izin vermedi!?

maximus

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
babamın %96 ağır engelli raporu var alzheimer hastası ve ablam vasisi .araç alımı ve satımı için ablam mahkemeye başvurdu sonuç şöyle vasinin ehliyeti olmadığından reddine ,sorum şu bu durumda biz ne yapabiliriz araç bayine kaporada verdik üstelik saygılar

Madem mahkeme bu şartı aramış, bu durumda vasinin ehliyet alması gerek gibi görünüyor. Aklıma başka bir yol gelmiyor...

Var mı bilgisi ya da fikri olan?

bülent abim çok teşekkür ederim ilgin için ama ne avukat ne hakim evet şu olacak demiyor,lütfen tek isteğim şunu bilmek şu cevabı net almak:vasinin sürücü ehliyeti olması şartmıdır ablam kırşehirde ve kan bağından kimse yok orada ben antalyadım diğer kan bağı olanlar adanada,o kadar hakim avukat var, bilmemek ayıp değil ama çok basit bir yolu varsa eğer işi çözememek beni kahrediyor açıkcası ,yada vasini,n ehliyeti olacak kardeşim denirse de oh be tamam şart buymuş deriz bir bardak su içeriz kısmet hayırlısı deriz cevabımı umarım alablirim teşekkürler ilginiz için Bülent bey

Hayır, böyle bir şart hiç bir yerde yazmıyor! Burada hakim kendince bir takdir hakkı kullanmış.

Üst Alt