Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%96 ortopedik raporum var. Ehliyet ve araba alabilir miyim?

Kürşat.ucan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Abiler bir sorum olacak tı benim %96 raporum var ortapedi olarak
Ben B tipi ehliyet alabilir aynı zaman da ÖTV indirimli arabada alabilir miyim

Araç alırsınız da siz kullanabilir misiniz bilmem, oran çok yüksek olduğundan sorun çıkaracakları kesin gibi.

%90 üstü raporlarda ehliyet alamıyosunuz ama siz kullanmamak şartıyla ötv muhafiyetinden araba alıyosunuz aynı sıkıntı bendede mevcut

arıcı elektrikci

Kardeş bu kararı doktora bırakalım. %90 üstü olup da ehliyet alabilen var. Hatta bu sitede bahse konu oranda rapor alıp hem araç hem ehliyet ile kullanabilen kardeşlerimiz var. Lakin Doktor uygun görüp izin verirse tabi ki..

Kesin bir ifade etmek yerine denemeye değer diye yollamamız lazım arkadaşı. "Alamıyorsunuz" demek yerine siz kendi durumunuzu açıklayınız. Neden alamadınız, engel durumunu neden müsait olmadı vs. Amaç belki bir yerde hata vardır. Birilerinin dikkatini çekerse ve düzeltmeniz için size destek olabilir.

yüzde 90 üstü araç alan ve ehliyeti kullanan arkadaşlarım var bir kaç gündür 90 üstü kendine araç almak isteyenl arkadaşlarım tertibat taktırmak ve ötv siz araç almak isteyenleri tse onaylamıyor deniyor maliyede bir sıkıntı yok yönetmelikmi değişti onu araştırmak gerek

hemen hemen bir aydır upraşıyorum ben ve benim gibi forum daki bi çok arkadaş ta problem yaşanıyor maliyede ve tse onaylamıyor +ehliyet raporu için % 90 üstüne rapor almak ta baya bi sıkıntılı ben paraplejiyim 90 üzeri araç değişimlerinde sorun olduğunu biliyorum inşallah herkesin gönlüne göre sorunsuz bi şekilde faydalanırlar

Üst Alt