Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Hani devlet , memurunu magdur etmezmiş emekli maaşı bağlayamıyorsa normal maaşı yatırırmış diye yazmıştım ya , o hikayeymiş kurumdakiler yanlışlıkla yatırmışsa eğer şimdi de çatır çatır istermiş Geçmiş o la bana ;(
Merhabalar arkadaşlar Ben Mayıs 16 da ilişik kestim ama E-devlette ilişik kesme 7 temmuz , maaş başlangıcı da 15 temmuz Ben emekli Sandığına bağlıyım ama SGK beni 7 temmuzda ilişik kesmiş gibi gösterdiği için görev sürem 24 yıl 5 ay değil 23 yıl 7 ay yazıyor .Ne yapabilirim ya da yapılacak birşey var mı bilen cevaplarsa inanın minnettar olurum
@BuTcHeR yöneticim bir yol göster ne olur Bu arada ben kurumuma emeklilik başvurumu 13 ocak ta yaptım , mayıs 16 da ilişik kestim ama 7 temmuz da ayrılış yapmışım gibi gösterildiği için aylık başlangıç tarihim de 15 temmuz Ben haziranda yanlışlıkla yatırdıklarını kurum mutemeti söylediği için geri de ödedim Ne olur yardım
OturanBoğa
Emeklilik kagıtlarımla beraber dilekçeme cevap olarak istesem de MALULEN emekli olamayacağımı , yaşlılılık aylığı bağlandığını belirten bir evrak geldi Ankara Kamu Emeklileri Daire Başkanlığı`ndan