Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 raporuma rağmen malulen emeklilik başvurum reddedildi! Şimdi ne yapacağım?

yasminn

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Sağlık durumum % 93 "Ağır" Özürlü Raporum olacak kadar kötü olmasına rağmen maaşım reddedildi. (başvuru geçmişim: http://www.engelliler.biz/forum/eme...-malulen-emeklilik-basvurum-sonuclanmadi.html)

Fizik Tedavi doktoruyla gereksiz bir tartışma yaptım, o tartışma bütün işimi bozdu.
Zaten raporda da sağlık durumumdan çok "hasta agresif tavırlar sergileyerek ağlamaya başladı" gibi FTR uzmanının ilgialanına girmeyen bir yorum yazarak olayı kişiselleştirdiğini belli etmesine rağmen Yüksek Sağlık Kurulu aynen eminim raporun tamamını incelemeden o ruh sağlığı bozuk doktorun raporunun yazdıklarını onayladığını yazmış. Neyse olan oldu reddedilmesi saçmalığına yapacak bir şey yok.

SGK Müdürü hemen dava aç dedi ama süreci bilmiyormuş.
Arkadaşlar ne yapayım? Bülent Bey nasıl bir yol izleyeyim sizin bir fikriniz olmalı lütfen yardımcı olunnereye başvurayım ve ne kadar umutlu olayım?

Sevgiler
Yasemin

Yasemin, bu konuda hukuki destek alabileceğin bir avukat bulmaya çalışacağım. Yarın yazacağım buraya...

Bülent bey eksik olmayın. Yine imdadıma yetiştiniz. Hakkınızı sizin için güzellikler dileyerek ödemeye çalışıyorum. Umarım Evren sesimi duyuyordur ve yaşamınızda her şey istediğinizden bile güzeldir.

Çok teşekkür ederim.

Arkadaşlarıma yazdım, bana döndüklerinde haberdar edeceğim

Tesekkur ederim Bulent bey sizden haber gelmeden adliyeye gitmeyecegim.

Bülent bey avukat arkadaşlarınızla görüşebildiniz mi? Ben internetten bulduğum örnek bir dilekçeyle mahkemeye gideyim mi?

Üst Alt