Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%93 engelli çocuğuma lift sistemi olan transporter veya vito araç almak istiyorum..?

kunta kinte

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
% 93 engelli çocuğuma lift sistemi olan transporter veya vito araç almak istiyorum .Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .Araç temiz olursa sevinirim.tel 5337136862

KKELEBEKK;
Annemin % 95 raporu var ticari araç alma hakkımız varmı eğer varsa ticari olduğu için bir farklılık söz konusumudur. ?

Evet, alabilirsiniz. Ama Kısmet'İn yazdığı gibi, onun ÖTV'si zaten düşük olduğundan binek otomobile nazaran çok daha az avantajı var

KKelebek Hanimefendi iyi aksamlar ben transporter almak istiyorum %90raporumuz var ama alamassiniz diyolar 1.6 motor olmadigi icin bi bilginiz varmibugn sordum alamassınız dediler

memmi

Minibüslerde ötv-mtv muafiyeti için motor silindir hacmi sınırı 2800 cc'dir. 1600 cc sınırı sadece binek otomobilllerdedir.

Üst Alt