Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 zihinsel engelli olan kardeşimin üzerinden ithal araç almayı düşünüyorum..?

fatex1903

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar kardeşim %90 engelli kardeşimin üzerinden gürcistandan araç getirmeyi düşünüyorum. bizim için özel bir tertibat yok neye dikkat etmemiz gerekiyor. hiçbir bilgim yok sizce ne yapmalıyım nerden başlamalıyım bana bir akıl verebilir misiniz??

Hem çok ucuz hem de oraya vizesiz geçip araba satın alabiliyorum. oradan gidip ben satın alıcam arkadaşımın üzerine. o da bize hibe etmiş gibi gösterecek yani hibe edecek aracı geri üzerimize alıcaz. ama daha kolay yolu varsa tavsiye ediyorsanız onları deneyelim.

Şöyle bir ayrıntı söz konusuymuş:

Fark etmez diye bir şey yok, hemde çok fark ediyor. Yurt dışından ülkemize gelecek araçların avrupa gümrük birliğine üye olan ve ikili gümrük birliği antlaşması yapılmış bir ülkeden getirilmesi yasal zorunluluktur. Gürcistan, Kuzey Kıbrıs, Azerbaycan, Rusya gibi ülkeler bu kapsam dışında ne yazık ki.

Üst Alt