Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%90 ve üzeri raporla özürlü adınan alınan aracı herkes kullanabilir mi?

muraty

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben bir konu hakkında bilgi almak istiyorum %90 üzeri raporla engelli adına alınan aracı ruhsatta 3.detrecey kadar kan bağı akrabaları kullanabilir yazmakta yalnız takip ettiğim kadarıyla eylül 2011 itibarıyla yeni bir kanun çıkmış yurtiçinden %90 ve üzeri raporla alınan aracı artık herkes kullanabilecekmiş önceden 3.derecey kadar yakın akrabalar şartı vardı ama şimdi bu şart kalkmış yalnız bu konuyla ilgili trafik polislerine sorduğumuzda hayır kullanamaz sadece 3.derece kadar akrabalar kullanabilir denmekte bu durumda olan arkadaşlar yorum yaparsa çok sevinirim.

Mesut bey tarfik polisine sorduğumuzda kullanamaz diyor napmamız lazım?

Boyle bir durumda hangi yonetmeliğin hangi maddesi gösterilmeli?

Bu konuyla ilgili net bilgilere nerden ulaşabilirz?

emniyete bi arkadaş mail atmıştı ve yanıt olarak herkes kullanır diye kanun vs şeklinde paylaştı ama forumda bulabilirsin ama nasıl bulunur bilmiyorum.ayrıca ruhsatı değiştirerekte kısmen de olsa sorunlar biraz azalabilir. yeni ruhsatta 3 derece akraba vs yazmıyor çünkü.

Her tarfik şube müdürlüğü farklı diyor ankara genel müdürlüğü aradık kullanabilir diyorlar istanbulu aradık kullanamaz diyolar bunların birbirinden haberi yok sanırım bu durumda olan arkadaşlar bilgilendirirse çok iyi olur

Üst Alt